«Η Δύση αρχίζει πλέον να …μοιράζει τα λείψανα της Ουκρανίας»

0
Dodekanisos

Οι δυτικές χώρες άρχισαν να διχάζουν την Ουκρανία, όπως αποδεικνύεται από τα λόγια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για τη δυνατότητα αποστολής στρατευμάτων στη χώρα αυτή, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
«Πρόκειται για το ότι οι σύμμαχοι αρχίζουν να διχάζουν την Ουκρανία». Και όλες αυτές οι δηλώσεις του Μακρόν και άλλων πολιτικών του ΝΑΤΟ σχετικά με τη δυνατότητα εισαγωγής δυνάμεων, στρατευμάτων ή μερικών παραστρατιωτικών μονάδων στο έδαφος της Ουκρανίας συνδέονται ακριβώς με τη διαίρεση», είπε η Ζαχάροβα, Σε πρόσφατη τοποθέτηση που έκανε.

Μια άλλη απόδειξη της διαίρεσης είναι η απροθυμία των χωρών του ΝΑΤΟ να δεχτούν την Ουκρανία στη Συμμαχία, επειδή η είσοδός της θα απαιτούσε από όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ να αναγνωρίσουν τα σύνορά της, επεσήμανε η Ζαχάροβα.

Σύμφωνα με αυτήν, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να καταλάβει και να διχάσει την Ουκρανία και τώρα «αρχίζει η ηθική προετοιμασία του ίδιου του πληθυσμού των χωρών του ΝΑΤΟ και των πολιτών της Ουκρανίας για τέτοια βήματα».
«Όλα αυτά συμβαίνουν, όπως κάνουν πάντα τα μέλη του ΝΑΤΟ, υπό τη σημαία κάποιου άλλου. Αυτό είναι ένα ακόμη σκηνικό της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης στη Ρωσία. Στην πραγματικότητα, είναι ότι αρχίζουν να μοιράζουν τα λείψανα της Ουκρανίας μεταξύ τους. Είναι καιρός να σκεφτείτε άλλη μια φορά τι θα συμβεί αν εμπιστευτείτε τη μοίρα σας στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments