Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η απάντηση του ‘’εξόριστου’’ που έδωσε τη νίκη με γκολ που αμφισβητήθηκε...

Η απάντηση του ‘’εξόριστου’’ που έδωσε τη νίκη με γκολ που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους

1
DSCN6286
Dodekanisos
Ο Ίκαρος Τριπολίτης γύρισε στην αγωνιστική δράση και  έδωσε τη νίκη στον Κολοσσό Κάστρου με 1-0 επί του Πολυβώτη που υποστηρίζει πως έπεσε ”θύμα’’ διαιτησίας.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κολοσσού Κάστρου από Βαγγέλη Χατζηαντωνίου συνοδεύτηκε με το τρίποντο από τον Πολυβώτη Ν., αλλά θα πρέπει να επισημανθεί ότι  ήταν μια αγχωτική νίκη που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους που θεωρούν πως  στο δεύτερο ημίχρονο ‘’ κατάσφαγιάστηκαν  ‘’ από το διαιτητικό τρίο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Κολοσσός Κάστρου προσπάθησε να αιφνιδιάσει  τους φιλοξενούμενους πατώντας ουκ ολίγες φορές την περιοχή τους ,θέλοντας  με αυτό τον τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο , ωστόσο όμως ένα σουτ του Χρυσοχόου και ένα του Τριπολίτη δεν στάθηκαν αρκετά για να ανησυχήσουν  τον  τερματοφύλακα του Πολυβώτη Ορσάρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κολοσσού Κάστρου συνέχισε να έχει τις ευκαιρίες και την υπεροχή που περισσότερο εκνεύρισε παρά ικανοποίησε τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών  στην αναμέτρηση ,αγνοώντας το τσουχτερό κρύο, αφού καμία δε κατέληξε στα δίχτυα. Η λύτρωση ήρθε από τον Τριπολίτη στο 96΄ όταν  ήδη οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με εννέα παίχτες μετά την αποβολή του Χατζηνικολάου Β.Δ.  στο  91΄με 2η κίτρινη κάρτα επειδή καθυστέρησε να βγει αλλαγή όμως η αλλαγή ήταν ο Ανδριώτης στη θέση του Κακιά ο οποίος δε πρόλαβε να βγει αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση ( τον αποκάλεσε απαράδεχτο). Τέλος ο Χασαπλαδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή   Μίαρη μετά την επίτευξη του γκολ για ειρωνικό χειροκρότημα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νισύρου να ολοκληρώσει το παιχνίδι με οχτώ παίχτες και να έχει σαφώς πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Τέλος εξω φρενών ήταν ο πρόεδρος του Πολυβώτη κ. Φωτεινής  καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που θεωρεί πως η ομάδα του αδικήθηκε ( θυμάστε το παιχνίδι με την Ομόνοια) δηλώνοντας τα εξής: ‘’ Κύριοι της Ε.Π.Σ.Δ. το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει . Πάρτε τα μέτρα σας… Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζονται  τα ίδια λάθη ξανά και ξανά από τον έναν και από τον άλλον…. Πάρτε τα μέτρα σας…’’

Φάσεις/γκολ

28΄Σουτ του Χρυσοχόου από πλάγια θέση , έκλεισε σωστά τη  δεξιά γωνία του ο Ορσάρης.

29΄Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια πέρασε το μακρινό σουτ του Τριπολίτη.

32΄ Ο Καψαλάκης τροφοδότησε με διαγώνια πάσα τον Τριπολίτη που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Ορσάρη.

45΄Μετά από κάθετη πάσα του Καψαλάκη στον Χρυσοχό, ο τελευταίο από θέση τετ-α-τετ  δε μπόρεσε να σκοράρει αναγκάζοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ορσάρη.

55΄Ύστερα από ωραία ενέργεια του Καψαλάκη από δεξιά, ο Τριπολίτης  αμαρκάριστος δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

65΄Εκτέλεση φάουλ του Φωτεινή  με τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Μαυρουδή.

70΄Σουτ του Καψαλάκη μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ορσάρης.

71’ Γκολ από το Θεοδοσίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ,  με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως ήταν κανονικό.

96΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ  και μπαλιά του  Μαννάκη Ξ., ο Τριπολίτης έκανε κοντρόλ με το στήθος και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

Πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για το διαιτητικό τρίο , ιδιαίτερα για την διαιτησία του Μίαρη 1ον για αδικαιολόγητες  καθυστερήσεις( 7 λεπτά), 2ον για το νικηφόρο γκολ το οποίο υποστηρίζουν ότι ήταν οφσάιντ και από κόρνερ που εφηύρε ο ίδιος, 3ον για τις κόκκινες κάρτες με τις οποίες  ‘’ξύρισε’’ την ομάδα. Τέλος παράπονα έχει και ο Κολοσσός Κάστρου για το γκολ του Θεοδοσίου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κολοσσός Κάστρου: Μαυρουδής, Κουντουδιός, Μαννάκης Ξ., Κανάκης, Θεοδοσίου, Πατρού, Τριπολίτης, Χρυσοχός, Στραβογιάννης(48΄Γκούντα), Καψαλάκης, Λαγός.

Πολυβώτης Ν.: Ορσάρης, Κακιάς, Χατζηνικολάου Β.Κ., Κλάδης, Μecja, Φωτεινής, Χασαπλαδάκης, Ντράγκα, Κουλάκης(78΄Πειμανίδης), Δερμιτζάκης, Χατζηνικολάου Β.Δ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ANTIO !!
ANTIO !!
12 years ago

Toso polu se peirakse pou mpike to goal sto 96??To goal tou Theodosiou itan pentakatharo!Oloi diaitites ginate se mia mera!Asteioi