Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η «ακτινογραφία» του 2ου ομίλου

Η «ακτινογραφία» του 2ου ομίλου

0
ialisos rodos2
Dodekanisos

Ας δούμε αναλυτικά τις πορείες των ομάδων και στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος:

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πετυχημένη πρέπει να θεωρείται η φετινή σεζόν της Ρόδου στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι έχοντας σημειώσει 19 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ εδώ και 16 αγωνιστικές οδηγούν σταθερά την κούρσα του 2ου ομίλου με 59 βαθμούς στο ενεργητικό τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΙΑΛΥΣΟΣ: Εξαιρετική πορεία πραγματοποίησε ο Ιάλυσος ο οποίος ακολουθεί τα «ελάφια». Η ομάδα των Τριαντών βρίσκεται από την 6η αγωνιστική στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό μόνο διαφορά από τον πρώτο (58 βαθμοί).
ΔΕΙΤ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ: Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται και το Δίκαιο καθώς έχει καταλάβει μέχρι στιγμής την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 36 βαθμούς, πραγματοποιώντας σταθερή πορεία μόλις από την τρίτη αγωνιστική.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ο Κλεάνθης αν και στην αρχή βρισκόταν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας από την 10η αγωνιστική άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του με αποτέλεσμα εδώ και 8 αγωνιστικές να παραμένει τέταρτος με 34 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Η ομάδα της Κω στην αρχή της περιόδου κατάφερε να «ακουμπήσει» η ζώνη του υποβιβασμού όμως μετά συνέχισε θετικά την πορεία της. Από την 14η αγωνιστική κυμαίνεται μεταξύ 4ης και 7ης θέσης όμως πλέον βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας 32 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Α.Ε.Ρ.Α: Ο ΑΕΡΑ, ο οποίος έχει 30 βαθμούς, διανύει ανοδική πορεία αφού αν και για αρκετές αγωνιστικές παρέμενε στην 9η θέση κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην 6η θέση της βαθμολογίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Στο βαθμολογικό πίνακα ακολουθεί ο τοπικός Διαγόρας με 29 βαθμούς. Ο Διαγόρας όλη τη σεζόν βρίσκεται ανάμεσα σε 7η και 4η θέση χωρίς να έχει σταθερή πορεία. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν κατέβηκε ποτέ κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Παρόλο που στο ξεκίνημα ο Κλεόβουλος βρισκόταν στα «ψηλά» σκαλοπάτια της βαθμολογίας συνέχισε με φθίνουσα πορεία καθώς από την 8η αγωνιστική άρχισε την κάθοδο. Συνεπώς πλέον ισοβαθμεί με τον Διαγόρα Βατίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Αρνητική η πορεία του Αστέρα. Αν και στις πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, από την 9η αγωνιστική άρχισε να την πλησιάζει ενώ από την 16η την άγγιξε. Έτσι είναι ένατος με 24 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΙΠΠΟΤΕΣ: Στη ζώνη του υποβιβασμού είναι και οι Ιππότες με 12 βαθμούς (10η θέση). Η φετινή σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή για την ομάδα της Παλιάς Πόλης αφού δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να κάνει μια κακή πορεία και ο Ποσειδώνας. Βρίσκεται στη 12η θέση με μόλις 10 βαθμούς. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ: Δεν μπορεί να γίνει λόγος για την πορεία αυτού του συλλόγου. Ο Εθνικός παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα από την 12η αγωνιστική.

Παρασκευή Ματθαίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments