Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η «ακτινογραφία» της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος)

Η «ακτινογραφία» της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος)

0
32
Dodekanisos

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας του 1ου ομίλου οι Φοίβος και Διαγόρας είναι αυτοί που προκρίνονται στα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή ενώ οι ομάδες Απόλλων Καλυθιών, Κολοσσός Κάστρου, Ασπίδα Σαλάκου και ΑΟ Βαθύ υποβιβάζονται στη Β’ Κατηγορία.
ΦΟΙΒΟΣ: Η τοπική ομάδα της Κρεμαστής έχει διανύσει την καλύτερη πορεία στον όμιλό της έχοντας πετύχει 19 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Ο Φοίβος αν και στις πρώτες 13 αγωνιστικές βρισκόταν ανάμεσα σε δεύτερη και πρώτη θέση, εδώ και 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς στο ενεργητικό του (έχοντας έναν αγώνα λιγότερο).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Και ο Διαγόρας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο «Γηραιός» είναι, από την 13η αγωνιστική, δεύτερος με μόλις 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίβο (με έναν αγώνα λιγότερο) ενώ έχει «αγγίξει» την κορυφή 8 φορές.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Oι «κιτρινόμαυροι» φέτος πραγματοποιούν σταθερή πορεία αφού διατηρούνται εδώ και 16 παιχνίδια στην τρίτη θέση του ομίλου με 45 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ:Ο Ηρακλής έχει κάνει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος από τα Μαριτσά ενώ στις πρώτες αναμετρήσεις βρισκόταν ανάμεσα στην 6η και 7η θέση, από την 15η αγωνιστική άρχισε να «ανεβάζει» την απόδοση του και από την 16η να παραμένει σταθερά τέταρτος (με 35 βαθμούς).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Η πορεία του Αστέρα είναι φθίνουσα. Αν και για αρκετό διάστημα βρισκόταν σταθερά τέταρτος στη βαθμολογία, από την 14η αγωνιστική έχει σκαμπανεβάσματα μεταξύ πέμπτης και έκτης θέσης. Εδώ και δύο παιχνίδια πάντως παραμένει πέμπτος (με 31 βαθμούς).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας βρίσκονται στην 6η θέση ισοβαθμώντας με τον Καλυμνιακό (29 βαθμοί). Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος βρέθηκαν ανάμεσα σε 4η και 5η θέση ενώ η χειρότερη θέση που κατέλαβαν ήταν η 7η μόνο όμως για μια αγωνιστική.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Η ομάδα της Καλύμνου ισοβαθμεί με τη Δόξα έχοντας 29 βαθμούς στο ενεργητικό της με ένα όμως παιχνίδι λιγότερο. Από την 14η αγωνιστική παλεύει μεταξύ 8ης και 7ης θέσης ενώ έχει βρεθεί μια φορά στην επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα στη 10 θέση.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Α.Ε. ΛΕΡΟΥ: Η Λέρος πραγματοποιεί σταθερή πορεία από την 4η αγωνιστική παραμένοντας ανάμεσα σε 7η και 8η θέση. Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής είναι όγδοη με 27 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ο Απόλλων είναι ένατος με 14 βαθμούς διανύοντας καθοδική πορεία και έχοντας περάσει από όλες τις θέσεις του υποβιβασμού. Από την 3η αγωνιστική και μετά δεν μπόρεσε να ανέβει ποτέ πάνω από τη επικίνδυνη ζώνη.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ: Η ομάδα της Παλιάς Πόλης ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με τον Απόλλων μόνο που βρίσκεται στην δέκατη θέση. Έχει 12 βαθμούς και δεν έχει «σηκώσει κεφάλι» ποτέ από την αρχή της χρονιάς από την ζώνη του υποβιβασμού.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Απογοητευτική η πορεία της Ασπίδας η οποία έχοντας 9 βαθμούς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση. Προσπάθησε στα μέσα της σαιζόν να σηκωθεί πιο ψηλά αλλά δεν τα κατάφερε.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΒΑΘΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Το Βαθύ έχει την χειρότερη πορεία στο πρωτάθλημα με μόλις 7 βαθμούς. Η ομάδα από την Κάλυμνο έχει παίξει ουσιαστικά μόνο 17 παιχνίδια αφού τα τελευταία τρία δεν πραγματοποιήθηκαν. (Τους βαθμούς από το παιχνίδι με τον Κολοσσό τους πήρε το Βαθύ αφού ο Κολοσσός δεν κατέβηκε) ενώ στις άλλες δύο αναμετρήσεις τη νίκη πήραν οι αντίπαλοι στα χαρτιά.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Παρασκευή Ματθαίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments