Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η 1η φανέλλα για τον Άθλο!

Η 1η φανέλλα για τον Άθλο!

0
athlos4
Dodekanisos

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν από την Αθήνα οι αθλητές του Α.Ο. Άθλος.
Για άλλη μια χρονιά, μεγάλες επιτυχίες κατέκτησε ο Α.Ο. Άθλος στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2016 που διεξήχθησαν στις κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη Αττικής και στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, κατακτώντας 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο, 2 τέταρτες, 1 πέμπτη και πολλές άλλες αξιόλογες θέσεις.
Οι 8 Αθλητές του Α.Ο. Άθλος ανάμεσα σε 396 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα κατέκτησαν τις εξής θέσεις:
Στο αγώνισμα Αντοχής (36,4χλμ – Σιρκουί 7 στροφές) στους Παμπαίδες ο Βαγής Θανάσης πήρε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, και στις Πανκορασίδες (20,8χλμ Σιρκουί 4 στροφές), 4η θέση η Λουκαϊδη Ειρήνη και 5η θέση η Χατζηνικολάκη Μαρία.
Στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο ο Τρούλλης Σάββας στα Μίνι Μικρά, 4η θέση η Λουκαϊδη Ειρήνη στις Πανκορασίδες, 12η θέση ο Βαγής Θανάσης στους Παμπαίδες και 23η θέση η Χατζηνικολάκη Μαρία στις Πανκορασίδες. Επίσης στα Μίνι Μικρά, 36η θέση ο Ξεσφίγγης Γιώργος, 46η θέση ο Παστρικός Νίκος, 60η θέση ο Τσιρώνης Αλέξανδρος και 77η θέση ο Ξεσφίγγης Σπύρος στα Μίνι Μεγάλα.
Στο αγώνισμα 4Χ (4 κρος) 9η θέση ο Τρούλλης Σάββας
Στο αγώνισμα της Δεξιοτεχνίας πήραν τα Μίνι Μικρά:
13η θέση ο Τρούλλης Σάββας
37η θέση ο Παστρικός Νίκος
57η θέση ο Ξεσφίγγης Γιώργος
66η θέση ο Τσιρώνης Αλέξανδρος και 59η θέση ο Ξεσφίγγης Σπύρος στα Μίνι Μεγάλα
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Άθλος συγχαίρει θερμά τους αθλητές του για την συμμέτοχή τους και τις επιτυχίες τους καθώς και τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους.
athlos1athlos2athlos3athlos5

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments