Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου H συνέντευξη τύπου του Μεϊμάρη (video)

H συνέντευξη τύπου του Μεϊμάρη (video)

16
meimaris louizidis psilakis
Dodekanisos

Δείτε σε video από το news12 tv, ένα απόσπασμα της σημερινής έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Κυριάκος Μεϊμάρης. Η συνέντευξη έγινε με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η «παράταξη Κωνσταντίνου» και τα οποία κέρδισε.

 

{youtube}pfGhRWRRjOA{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

καλησπέρα,η παράταξη του Κων/νου ας δώσει μέσω διαδικτύου τα τηλεφωνά τους να επικοινωνούν τα σωματεία,αλλά και για την πράξη αυτή πρέπει να του κάνουμε απονομή το βραβείο (ΠΑΠΑ ΑΡΕΙΩΝ) αυτό του αξίζει

ΠΟΔΟΔΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ
ΠΟΔΟΔΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ
10 years ago

μασ δουλευετε κ.Μειμαρη.
κρατουσατε ομηρους ολα τα σωματει μεχρι τις εκλογες.Ταζατε ανοδους,δεν προσδιοριζατε κατηγοριες,καταστρατηγησατε καθε εννοια ισονομιασς και θεσμικης λειτουργιας και ερχεστε τωρα ως ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ να σωσετε τα σωματεια.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΓΓΕΛΙΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ.
ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ (ΑΓΩΓΕΣ,ΣΔΟΕ,ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΤΛ.)
ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΨΥΛΛΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΝΤΙΚΕΣ ,ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ,ΤΣΑΓΚΑΡΗΔΕΣ ΚΤΛ.
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!!

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

Η ΕΠΣΔ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΡΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ
ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΣΩΣΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ………..

XONTROPETSOS
XONTROPETSOS
10 years ago

ΝΑΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΙΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ (ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ -ΨΕΛΛΑ-ΔΙΑΜΑΝΤΕΑ-ΒΕΡΓΩΤΗ-ΚΛΠ) ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΗΧΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Υ.Γ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ

makis
makis
10 years ago

Προς του κ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ
Η παράταξη Μειμάρη έχει τέσσερα χρονάκια μπροστά της δεν την αγγίζουν τα ασφαλιστικά μέτρα γιατί θα είναι πάλι νικητές, και σε αυτό το σκέλος έχετε άδικο (μόνο κακό κάνετε στα Δωδεκάνησα και στο ποδόσφαιρο)

kostas
kostas
10 years ago

Από τα γραφόμενα σας Κύριοι, και οι δύο σας, έχετε συμφέροντα εκατέρωθεν, με τις αντίστοιχες παρατάξεις. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας επέμβει ο εισαγγελέας , το ΣΔΟΕ, και ότι άλλο μπορεί, έτσι ώστε να κοιτάξουν κατάματα το καλό του ποδοσφαίρου μόνο. Και η επόμενες εκλογές να γίνουν με λίστα υποψηφίων για το Δ.Σ. Αρκετά πιέζονται, ταλαιπωρούνται και έρχονται σε δύσκολη θέση οι παράγοντες των σωματείων. Και επιτέλους να στείλουμε ένα δικό μας εκπρόσωπο στην Ε.Π.Ο. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Τελικά με τι ίδρυμα κολυμπιών τι γίνεται;;;;; Υπάρχει κάποιος συσχετισμός με την Ε.Π.Σ.Δ.;;;

kostas
kostas
10 years ago

Μπορείτε να μου πείτε ποιος πατέρας – γονιός πήγε με έξοδα (όχι δικά του) στην ΚΡΗΤΗ να δοκιμαστεί το παιδί του;;; Αληθεύει ότι είναι κονδυλοφόρος – αγγελιοφόρος και έχει και δικό του site και δεν έχει κάνει ποτέ κριτική στο παρεάκι του Δικηγόρου;;; Αληθεύει ότι τον τραπεζώνει καθημερινά στο μαγαζί του ο ψήστης;;;;

kostas
kostas
10 years ago

Ρε ασχετε Δωρο μαθε να χανεις και ασε να λειτουργησει το ποδοσφαιρο.Καταστρεψατε το δημο τωρα ηρθατε να διαλυσετε και το ποδοσφαιρο.μακρια ρε @@@@@@@@,γλυφτες,

makis
makis
10 years ago

κυριε kosta μου φαίνεται οι κάνεις πολιτική και μας φλόμωσες, επιτέλους κατέληξε σε μια παράταξη, εγώ είμαι με το μεγάλο ΠΡΟΕΔΡΟ (ΜΕΙΜΑΡΗΣ)εσύ με ποιον είσαι.

asxetos
asxetos
10 years ago

Ειρήνη υμίν αδέλφια

makis
makis
10 years ago

Αφού είσαι άσχετος (άκου βλέπε μην μιλάς)

asxetos
asxetos
10 years ago

Μάκη μου το άσχετος είναι για τους τσακωμούς και ούτε θέλω να συμμετέχω σε αυτούς. Τώρα εδώ που φτάσαμε μας έφερε ο φανατισμός των παρατάξεων και των ατόμων που θέλουν πάντα να είναι στην επιφάνεια αλλά ποτέ δεν ασχολούνται για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά μόνο για το συμφέρον τους. Ακόμα είμαστε στην αρχή τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα. Πρέπει να ξυπνήσουν όλοι οι παράγοντες των σωματείων και να λάβουν θέση για αυτό που γίνεται. Αν δεν επικρατήσει η λογική θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Αν διορίσει το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση δεν θα την αναγνωρίσει η ΕΠΟ με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάντως εκλογές μην περιμένετε να γίνουν άμεσα . Το πιθανότερο θα γίνουν μετά το 2016 όταν γίνει η δικάσιμος και δικαιωθεί η παράταξη Κωνσταντίνου.

makis
makis
10 years ago

κύριε (asxete)μου η ημερομηνία άλλαξε και έγινε σύντομη δηλ θα γίνει την 1 Ιουλίου του 2013, όσο για την διαδικασία απο το 2016 πως έγινε 2013 αυτό θα το εξετάσουν οι νομικοί

asxetos
asxetos
10 years ago

Φίλε Μάκη δες όλη τη συνέντευξη του Μειμάρη στο ARENA NEWS και θα καταλάβεις

makis
makis
10 years ago

Εγώ βλέπω ουσία

asxetos
asxetos
10 years ago

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Μειμάρης έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Γιατί όταν μπλέξεις με πολιτικά δικαστήρια τραβάει μακριά ο δρόμος. Η παράταξη Κωνσταντίνου έπρεπε να προχωρήσει σε άλλες ενέργειες που προβλέπει το Καταστατικό της ΕΠΣΔ και της ΕΠΟ και όχι να πάει σε πολιτικό δικαστήριο. Ελπίζω να βγω ψεύτης για το καλό όλων μας αλλά δεν το βλέπω.