Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα H πρόκριση στον Ηρακλή, καλά δείγματα και από την ΑΕ Αδελφοσύνη

H πρόκριση στον Ηρακλή, καλά δείγματα και από την ΑΕ Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου εξασφάλισε η ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 3 – 0 της αξιόμαχης Αθλητικής Ένωσης Αδελφοσύνης.

Η ομάδα του Κώστα Πάττα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της έχοντας για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της όμως κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει και την καλή προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες των γηπεδούχων που δεν κλείστηκαν ποτέ και έπαιξαν επιθετικά αναζητώντας το καλύτερο δυνατό.

Στο 44’ μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Παπαδημήτρης πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε στο έδαφος με τον «βοηθό» να δείχνει σέντρα και να γίνεται έτσι το 0 -1. Η ΑΕ Αδελφοσύνη «φώναξε» και για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά πολύ περισσότερο για το ότι δεν υπήρχε κόρνερ αλλά άουτ καθώς η μπάλα έφυγε εκτός από το κεφάλι του Τσούφιου.
Στο 59’ ο Αντώνης Γεωργαλλής έκανε το 0 – 2 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Σπάρταλης διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μοσχάτος (Δημητριάδης, Αναστασόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Γουργούλιας, Μπουμπουλάκης, Γουλίτσας (82’ Αποστολόπουλος), Ζαμαντάκης, Καβουκλής, Πλαγγέντης, Μπουζουντίδης, Χουρίδης, Ταμπάκ (73’ Γεωργιάδης), Τσιριγώτης, Τοπάλ (23’ Αποστόλου)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαμιχαήλ, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Καλαϊτζίδης (87’ Λενιού), Καρίκης (51’ Λερογιάννης), Φελεσάκης, Σπάρταλης, Σκόρπος (79’ Τσαλώλης), Αναγνώστου (51’ Κούρος), Βασιλώττος, Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments