Αρχική Εκδηλώσεις H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στη Ρόδο!

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Στα Δωδεκάνησα θα βρεθεί η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών το διάστημα από 12 έως 19 Νοεμβρίου 2017,για μία σειρά συναυλιών και εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική».

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα από 12 έως 19 Νοεμβρίου 2017 φέρνει στη Ρόδο, στην Κω και στη Λέρο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μία σειρά (δωρεάν) συναυλιών και εκπαιδευτικών δράσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος «Δικαίωμα στη Μουσική».

«Συνεχίζοντας δυναμικά την εφαρμογή του στρατηγικού μας πλάνου για την τουριστική προβολή, ενισχύουμε την εικόνα του Νοτίου Αιγαίου με εξειδικευμένες εμπειρίες, τονώνοντας το ενδιαφέρον γύρω από τον προορισμό. Ήδη καταφέραμε να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό στα νησιά μας και να καθιερώσουμε τη Ρόδο ως προορισμό μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Πλέον ανοίξαμε το κεφάλαιο Πολιτισμός και προχωρούμε στη θεσμοθέτηση σημαντικών εκδηλώσεων που θα χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στα νησιά μας», δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments