Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη πρόκριση για Διγενή

Άνετη πρόκριση για Διγενή

0
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Αθλέτικο Αφάντου πήρε ο Διγενής, ο οποίος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν επέτρεψε στους Αφαντενούς να φανούν απειλητικοί. Ο έμπειρος τεχνικός του Διγενή είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του παίκτες (Μικκιού, Τσιπιζίδη, Χωρίτη), αλλά και να δώσει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

Το παιχνίδι:

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Χατζηνικόλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καρπαθάκης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Παπαγεωργίου για το 0-1. Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, χωρίς ωστόσο η Αθλέτικο να μπορέσει να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Τσαβαρή. Στο 68′ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Χεκιμαϊ, ο Τζουανάκης πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο Παπασταμάτης έπειτα από σέντρα του Χατζηνικόλα.

Το φίλμ του αγώνα:

1′ Κόρνερ του Χατζηνικόλα κεφαλιά του Καρπαθάκη στα δίχτυα 0 – 1.

25′ Σέντρα του Νίκανδρου προβολή του Τζουανάκη η μπάλα πέρασε άουτ.

31′ Ωραίο σουτ του Τζουανάκη σε κόρνερ ο Παπαγεωργίου.

58′ Σουτ του Τζελαϊ σε κόρνερ ο Τσαβαρής.

65′ Εκτέλεση φάουλ του Μπάλλα δύσκολη επέμβαση του Τσαβαρή.

68′ Σέντρα του Χεκιμαϊ κεφαλιά του Τζουανάκη 0 – 2.

90′ Σέντρα του Χατζηνικόλα κεφαλιά του Παπασταμάτη 0 – 3.

Συνθέσεις:

ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Παπαγεωργίου, Κώστας (83′ Καφετζής), Κεπέρης, Μπάλλας, Χαμαλής (75′ Ταχραμάνης), Κασιώτης, Μπακίρης, Σταμούλης, Τζαφεραϊ (57′ Μπακάλης), Τζελαϊ, Καντής (75′ Λαουδίκος Σ).

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσαβαρής, Παπασταμάτης, Καρπαθάκης (76′ Αναγνώστου), Καματερός, Νίκανδρος (83′ Κρίκης), Αλαχούζος (71′ Δραμουντανής), Χατζηνικόλας, Χεκιμαϊ, Τζουανάκης, Χουτεσιώτης, Διακάκης (55′ Νίκας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments