Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου H απάντηση της Αναγέννησης

H απάντηση της Αναγέννησης

0
anagennisi emponas
Dodekanisos

Ανακοίνωση – απάντηση στον Ορφέα εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης του Έμπωνα. Αναλυτικά:
«Με αφορμή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Σωματίου Ορφέας κατά του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπάκη Παναγιώτη, προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1. Μετά την λήξη του παιχνιδιού υπήρξε μια συνηθισμένη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπακη Παν. και του προέδρου του Ορφέα κ. Κελέσογλου που κακώς βρίσκονταν εντός του αγωνιστικού χώρου την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν υπήρξε καμία απολύτως πράξη σωματικής η ψυχολογικής βίας από την μεριά του ποδοσφαιριστή μας.
2. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και κατά την αποχώρηση αυτοκινήτου με παράγοντες του Ορφέα υπήρξε όντως ένταση μεταξύ 2-3 φίλων της ομάδας μας οι οποίοι αντέδρασαν στην πρόκληση «θα τα πούμε στην Μέγγαβλη». Στο συγκεκριμένο περιστατικό ο ποδοσφαιρίστης Μπάκης Παναγιώτης δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή
3. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στα 19 του χρόνια δέχθηκε την μεγαλύτερη τιμωρία που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο και το χει πληρώσει ακριβά σε κάθε επίπεδο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο συγκεκριμένος παίκτης με τόσο «βεβαρυμμένο παρελθόν» είναι ένας εύκολος στόχος στον οποίο μπορεί αβίαστα να καταλογιστούν τα πάντα! Είτε ευθύνεται είτε όχι. Το να προτρέπει αθλητικό σωματείο στην δια παντός τιμωρία ενός παιδιού 21 έτους είναι το λιγότερο άκομψο.
4. Θα μπορούσαμε και εμείς να αναφερθούμε σε προκλητικές προς τους φιλάθλους μας συμπεριφορές από παίκτες του Ορφέα αλλά θεωρούμε πως κάτι τέτοιο δεν συνεισφέρει στην δημιουργία υγειούς αθλητικού πολιτισμού που είναι το μόνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί ως υπηρέτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
5. Τέλος θέλουμε να διευκρινίσουμε ο,τι δεν υπάρχει καμία απολύτως σκιά στις σχέσεις μας με το ιστορικό σωματείο του Ορφέα στο οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments