Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γυναίκες έτοιμες για όλα!

Γυναίκες έτοιμες για όλα!

0
gynaikeio
Dodekanisos
To ποδόσφαιρο κάποτε ήταν ένα άθλημα άκρως ανδροκρατούμενο και συχνή αιτία τσακωμών ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς οι γυναίκες πολλές φορές διαμαρτύρονταν  ότι οι άνδρες τους σπαταλούσαν πολλές ώρες βλέποντας ποδόσφαιρο ή “καβατζώναν” την τηλεόραση επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή επειδή είχε champion League, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δουν το αγαπημένο τους σίριαλ. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν δραστικές αποφάσεις και από τη στιγμή που έμαθαν να τα κάνουν όλα, το να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν μια φαεινή πλην έξυπνη ιδέα- διαχείριση της κατάστασης την οποία βίωναν καθημερινά. Εξάλλου στις γυναίκες δεν πάνε μόνο τα τακούνια , ούτε και η μπάλα φυσικά ταιριάζει μόνο σε ανδρικά πόδια… Βέβαια το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα και δει στο νησί μας , παρόλα αυτά υπάρχουν ομάδες που μεταδίδουν την ιδέα και προωθούν παράλληλα τον αθλητισμό , προσφέροντας μια εναλλακτική λύση εκτόνωσης από το στρες της καθημερινότητας και βελτιώνοντας ταυτόχρονα τους δείκτες υγείας.
Ο Άρης Αρχαγγέλου είναι από τους ελάχιστους συλλόγους που διατηρεί όχι μόνο εφηβικό τμήμα και ανδρικό, αλλά και γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια του Άρη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κλήθηκαν να φορέσουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους και να “χυθούν” στα γήπεδα. Η περσινή χρονιά μάλιστα ήταν τόσο πετυχημένη ( τερμάτισαν 2ες στον όμιλο τους) γεγονός που τις δίνει το δικαίωμα φέτος να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.
Το γυναικείο του Άρη ήδη βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας από τις 12 Σεπτέμβρη με προπονήσεις Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή, υπό την καθοδήγηδση του κ. Γιακουμάκη. Ο αριθμός των κοριτσιών που συμμετέχουν ενεργά ανέρχεται στις 18 και αναμένονται να προστεθούν ακόμα 2-3.  Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άρης Αρχαγγέλου αγωνίζεται στη Γ΄κατηγορία και στον 3ο όμιλο μαζί με τις ομάδες:

1. ΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
2. ΑΚ ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
3. ΑΟ ΚΑΚΟΣ ΦΙΛΙΝΟΣ ΔΩΕΚΑΝΗΣΟΥ
4. ΑΡΗΣ   ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΔΩΕΚΑΝΗΣΟΥ

ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 6/11.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments