Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Aνεβάζει στροφές η Α.Ε Κως

Aνεβάζει στροφές η Α.Ε Κως

0
ae_kos
Dodekanisos
Φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα το απόγευμα Α.Ε Κως και ΠΑΟΚ Κω στο γήπεδο Φιλίνος με τους “βυσσινί” να επικρατούν με 6-1 παίζοντας κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ Κω ξεκίνησε πολύ καλά και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ζαμάγια,ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Παπαγιαννόπουλου έδειξαν να κουράζονται αφού τα πόδια είναι ακόμα “σφιχτά” απ’την προετοιμασία. Στην συνέχεια η Α.Ε Κως ανέβασε ρυθμό και με πολύ καλή κυκλοφορία έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ με τον Ελευθεριάδη τελικά να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές “κατέβασαν” τον ρυθμό του παιχνιδιού,με την Α.Ε Κω πάντως να εκμεταλλεύεται τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ Κω (έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά) και να σημειώνει άλλα πέντε τέρματα. Απ’τον ΠΑΟΚ Κω ξεχώρισε ο Πρέκας που έδειξε πολύ καλά στοιχεία,και οι Φορτσέτι και Ζαμάγιας ενώ απ’την Α.Ε Κω καλύτερος όλων ήταν ο Χατζηαντωνίου με άξιους συμπαραστάτες τους Φυτά και Ελευθεριάδη.
Διαιτητής της αναμέτησης ήταν ο κ.Ατσαλάκης.
Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Όθων, Ζαμάγιας, Γιορμπαλίδης, Σιώμος, Φυτάς, Μαργαρίτης, Χατζηαντωνίου, Αναστασιάδης, Οικονόμου, Ταϊφού
Έπαιξαν και οι:Ιωαννίδης, Πης, Κόπελλος, Ελευθεριάδης, Βάσης, Σαρηγιάννης, Χρυσικάκης, Πολίτης, Τσάτσα.
ΠΑΟΚ Κω: Κόρδας, Ζώης, Χιούσι, Φορτσέτι, Ζαμάγιας, Ξυπολιτάς Γ., Ξυπολιτάς Μ., Παναγόπουλος, Δουλγεράκης Γ., Κανελλόπουλος, Πάντας Έπαιξαν και οι: Μπίλλης, Τυράς, Χάλης, Αλεξανδρόπουλος, Πουλημάς, Κωνσταντινίδης, Μέτια, Πρέκας, ΔουλγεράκηςΑ., Τσιφτσίδης, Γιαννόπουλος, Συμεόνοφ, Χατζηστέργος, Κασιώτης.

Τα γκολ:
18″ Εκτέλεση φάουλ απ’τον Παναγόπουλο,ο Ζαμάγιας κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 0-1.
37′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Ελευθεριάδη η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του Κόρδα για το 1-1.
51′ Σουτ του Ζαμάγια απο πλάγια θέση,λάθος εκτίμηση απ’τον Μπίλλη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-1.
61′ Σέντρα του Φυτά απο δεξιά,ο Πης κατέβασε ωραία την μπάλα,προσποιήθηκε και με πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μπίλλη για το 3-1.
67′ Κάθετη του Φυτά στον Πη που απέναντι απ’τον Μπίλλη πλάσαρε εύστοχα για το 4-1.
72′ Ο Ελευθεριάδης μπήκε απο αριστερά ανατράπηκε απ’τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ Κω με τον κ.Ατσαλάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος για το 5-1.
88′ Δυνατό σουτ του Χρυσικάκη απ’τα όρια της περιοχής η μπάλα αφού βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τυρά κατέληξε στα δίχτυα για 6-1.

Πηγή: giafkasports

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments