Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γρηγοριάδης:«Mπορούμε να είμαστε στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν!»

Γρηγοριάδης:«Mπορούμε να είμαστε στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν!»

0
Dodekanisos

Το ότι ο Δαμάγητος μπορεί να φθάσει ψηλότερα από πέρσι έκανε γνωστό ο αμυντικός της ομάδας, Αποστόλης Γρηγοριάδης μιλώντας στο news12.gr και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει για την περσινή χρονιά,για τον λόγο που ανανέωσε με την ομάδα αλλά και για τον ίδιο τον κόσμο που όπως και ο ίδιος τονίζει, είναι σπάνιος.Όσον αφορά την δυναμική του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας; Θα είναι πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον όπως υποστηρίζει.

Αναλυτικά: 

για τους στόχους: «Πέρσι αν και είχαμε μια καλή χρονιά παίζοντας ωραία μπάλα και ορθό ποδόσφαιρο, η ομάδα πήρε μια θέση που δεν της άξιζε με βάση την εικόνα που δείχναμε σε κάθε αγώνα. Φέτος η ομάδα θέλει να συνεχίσει να παίζει ωραία μπάλα για να το ευχαριστιόμαστε εμείς και οι φίλαθλοι μας που είναι πάντα εκεί. Πάντα η ομάδα κάθε χρόνο έχει ως πρώτο στόχο να σωθεί, αφού επιτευχθεί αυτός ο στόχος θέλει μια αξιοπρεπής πορεία και είμαι σίγουρος πως μπορούμε αν όλα είναι καλά και κάνουμε και πράξη αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας , μπορούμε να είμαστε στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν!».

ο λόγος της ανανέωσης του: «Πέρσι ήρθα στην ομάδα αυτήν, γιατί ήθελα να παίξω για το χωριό μου και μου άρεσε το πλάνο που είχε ο κ.Σάββας Καραβόλιας. Ήμουν θετικός στο να αγωνιστώ για αυτήν την ομάδα. Και δόξα τω θεό έκανα πολύ καλή επιλογή… Σε αυτήν την ομάδα ένιωσα την λέξη «οικογένεια» , στήριξη και αναγνώριση! Όλοι ήμασταν ένα!
Η διοίκηση της ομάδας μας τα παρείχε όλα, ήταν εξαιρετική και όταν υπήρχε κάποιο θέμα το έλυνε αμέσως πρώτου γιγαντωθεί. Οι φίλαθλοι ήταν πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Σπάνιο πράγμα στις μέρες μας να υπάρχει στήριξη και στα δύσκολα και να ενθαρρύνουν όλη την ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βρισκότανε στην 18αδα. Για όλη την αγάπη αυτή την στήριξή και την αναγνώριση και μη έχοντας κανένα παράπονο όπως και η ομάδα από μένα ,η συμφωνία ήταν δεδομένη!».

για το νέο πρωτάθλημα: «Η Β’ κατηγορία τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι είναι δυνατή.Έχουν έρθει πολλοί παίκτες από Α’ κατηγορία και όλες οι ομάδες προσπαθούν να έχουν ανταγωνιστική ομάδα κάθε χρόνο. Η Β’ κατηγορία έχει εξαιρετικούς παίκτες και η αξία τους και ικανότητα τους είναι εμφανής. Εγώ πέρσι έπαιξα για πρώτη φορά Β’ κατηγορία, ερχόμενος από την Α’ και διαπίστωσα πως οι διαφορές δεν είναι τεράστιες. Πιστεύω πως φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας έχοντας εξαιρετικές ομάδες φέτος που ο στόχος τους θα είναι υψηλός. Ελπίζω να πάνε όλα καλά να έχουμε υγεία όλοι οι παίκτες και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να επιτύχει τους στόχους του.Τα υπόλοιπα έρχονται με τον καιρό! Καλή ποδοσφαιρική χρόνια να έχουμε όλοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments