Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γράφει ιστορία ο Φοίβος

Γράφει ιστορία ο Φοίβος

4
foivos kipellouxos
Dodekanisos

Ιστορική στιγμή για τον Φοίβο. Η ομάδα της Κρεμαστής νίκησε σήμερα στο ουδέτερο γήπεδο της Χαλκίδας τον Άρη Ακροποτάμου Καβάλας με 4 – 0 και πήρε έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό. Η ροδίτικη ομάδα για τρίτη φορά στην ιστορία της θα πάρει μέρος στον τελικό του θεσμού. Είχαν προηγηθεί άλλες δυο (το 1972 που πήρε το τρόπαιο και το 1988 που το έχασε). Στο σημερινό παιχνίδι ο Φοίβος συνάντησε σθεναρή αντίσταση από μια ομάδα που έπαιξε δυνατά και με πολύ πάθος. Είχε σε μεγάλη ημέρα τον Λουτριώτη ο οποίος απόκρουσε πέναλτι και έκανε και καθοριστικές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Τα γκολ
Στο 5’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα, ο Λαμάϊ με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Στο 34’ ο Αξιώτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και αφού η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 0.
Στο 65’ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Νίκος Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 85’ ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Αξιώτη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0
Στο 20’ ο Θεοδοσίου μάρκαρε αντικανονικά τον Σεφερίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο «παθών», όμως ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και κατάφερε να αποκρούσει πολύ ωραία.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Λαμάι, Θεοδοσίου, Φωτεινής, Αξιώτης, Τζιβίλογλου, Ορφανίδης Ν, Γκινής, Δελαπόρτας, Μαθιός
ΑΡΗΣ: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Τσέπα, Σολακίδης, Κάμπατζης, Μεμούρης, Τσορμπαντζής, Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
10 years ago

μπραβο στο φοιβο.μακαρι να παρει το κυπελλο. αδικεισαι τον εαυτο του στους αγωνες μπαραζ.

ae kattavias
ae kattavias
10 years ago

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ . ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΝΗΣ
10 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΣΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΑΝΕΛΑ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΑΒΒΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ.

scorpions since 1991
scorpions since 1991
10 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!