Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δογιάμας και με τη βούλα!

Δογιάμας και με τη βούλα!

0
dogiamas dilosis
Dodekanisos

Ο Δημήτρης Δογιάμας είναι ο νέος προπονητής του ΑΕΡΑ Αφάντου όπως έγραφε από χθες το news12. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η διοίκηση του συλλόγου. Το κείμενο αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΕΡΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την συνεργασία της με τον καταξιωμένο προπονητή, κύριο Δημήτρη Δογιάμα για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013/2014.

Ανοίγουμε μια νέα σελίδα που θέλουμε να συνδεθεί με την δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας, που θα πρωταγωνιστεί, θα προσφέρει θέαμα, όμορφο ποδόσφαιρο και θα σφύζει από αθλητική υγεία.

Στην προσπάθεια αυτή η παρουσία του κυρίου Δογιάμα αποτελεί εγγύηση. Η πείρα, οι γνώσεις, αλλά και η αναγνώριση του έργου και της αθλητικής του διαδρομής, μαζί με το αδιαμφισβήτητο ήθος του, αποτέλεσαν για εμάς τα κριτήρια που οδήγησαν σε αυτή τη συνεργασία. Μια συνεργασία που ελπίζουμε να είναι και μακρόπνοη και επιτυχημένη.

Καλώς ορίζουμε τον κύριο Δογιάμα στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΑΕΡΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του με την παράλληλη διαβεβαίωση ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments