Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γνωστός στην αστυνομία ο δράστης που μαχαίρωσε τον 29χρονο στην Παλιά Πόλη

Γνωστός στην αστυνομία ο δράστης που μαχαίρωσε τον 29χρονο στην Παλιά Πόλη

0
Dodekanisos

Γνωστός στις διωκτικές αρχές είναι ο 28χρονος Γ.Τ που μαχαίρωσε τον 29χρονο σερβιτόρο Χ.Μ στον λαιμό στην Μεσαιωνική Πόλη μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων και τουριστών. Ο δράστης φέρεται να έχει διαφορές με το θύμα και διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Ο 28χρονος Γ.Τ, ο οποίος  έχει απασχολήσει κι άλλες φορές την αστυνομία με την παραβατική συμπεριφορά του και  για ναρκωτικά, κατάφερε με μαχαίρι που εντοπίστηκε λίγο αργότερα με υπόδειξη του, τραύμα στο λαιμό του θύματος, το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό ως τώρα, η διαφωνία των δυο ανδρών αφορά αναπηρική ράμπα που θέλει να φτιάξει ο 29χρονος στην πολυκατοικία ώστε να μετακινείται για ιατρικούς λόγους ο πατέρας του, ο οποίος είναι ανάπηρος.

Για αυτή του τη κίνηση έχει την συναίνεση όλων των  ενοίκων, εκτός του δράστη της επίθεσης και της οικογένειας του,  με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται συχνά και προχθές να δεχθεί  επίθεση  με μαχαίρι.

Ο 29χρονος Χ.Μ νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου ενώ ο 28χρονος δράστης Γ.Τ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments