Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ “Γλυκιά γεύση”στα 5.000μ

“Γλυκιά γεύση”στα 5.000μ

0
marathonios
Dodekanisos

«Γλυκιά γέυση» θα έχει φέτος ο αγώνας των 5.000 μέτρων που θα γίνει παράλληλα με τον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου στις 17 Απριλίου 2016. Χορηγός του θα είναι το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Στάνη» που με σεβασμό στον πελάτη, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, του προσφέρει πληθώρα επιλογών σε εξαιρετικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές.«Ενισχύουμε αυτές τις εκδηλώσεις, διότι πρώτα από όλα, αγαπάμε τον αθλητισμό και τη Ρόδο.
Ο Μαραθώνιος Δρόμος σημείωσε επιτυχίες τις δύο προηγούμενες χρονιές και αποφασίσαμε να ενταχθούμε κι ενεργά σε όλη αυτή την προσπάθεια και για ακόμη μεγαλύτερη προβολή του και συνάμα ανάδειξη του. Όπως και του νησιού μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενισχύουμε οργανωμένες αθλητικές εκδηλώσεις και σωματεία. Και όχι μόνο αθλητικά. Το κάνουμε εδώ και χρόνια. Όπως και όσο μπορούμε. Το κάνουμε συνειδητά. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να το πράξουμε στην τοπική μας κοινωνία», είπε στην Οργανωτική Επιτροπή η κα. Γκιουλέρ Σαρρήχασαν, κόρη ενός εκ των δύο εταίρων.
Όσοι συμμετάσχουν θα πάρουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα τους γίνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα τους προσφερθεί νερό, όπως και ιατρική φροντίδα αν χρειαστεί. Στο τέλος, θα πάρουν και πιστοποιητικό συμμετοχής.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ»
Στο αναμνηστικό μπλουζάκι των 5.000 μ., πέρα από το λογότυπο της «ΣΤΑΝΗΣ» θα υπάρχει και το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», μιάς και η Οργανωτική Επιτροπή, αλλά και ο χορηγός του αγώνα, στηρίζουν την όλη προσπάθεια διάδοσης της ιδέας του εθελοντισμού της ζωής στον συνάνθρωπο μας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5.000μ.
Ώρα Εκκίνησης: 11:00 π.μ.
Αφετηρία: Κέντρο Ρόδου-Δικαστήρια
Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας : Βωμό της πατρίδας
Περιγραφή της Διαδρομής: Κυκλική διαδρομή.
Συνοπτικά: Σημείο εκκίνησης Κέντρο Ρόδου δικαστήρια➢Πλατεία Ελευθερίας➢Οδός Σάββα Νικολάου➢Οδός Γεωργίου Παπανικολάου➢Οδός Κω➢Οδός Λέρου➢Οδός Καλύμνου➢Ακτή Μιαούλη➢Στροφή 1η στη διασταύρωση της Παπαλουκά ➢Ακτή Μιαούλη➢Οδός Καλύμνου➢Οδός Λέρου➢Οδός Κω➢Οδός Γεωργίου Παπανικολάου ➢Οδός Σάββα Νικολάου➢Πλατεία Ελευθερίας ➢ Στροφή 2η στη διασταύρωση της οδού Γαλλίας στην Τράπεζα Ελλάδος ➢Πλατεία Ελευθερίας Τερματίζουν στο κοινό σημείο τερματισμού όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.
-Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.roadstorhodes.com
-ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ από τις 7π.μ. έως τις 2μ.μ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 10 Απριλίου 2016.
-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com ή να προμηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
-Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax:22410 30145 / Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος 1, 85100 Ρόδος / Τηλέφωνα: 22410 30145
-ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις που θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με φαξ για να θεωρούνται έγκυρες, πρέπει να συνοδεύονται συγχρόνως από φωτοτυπία παραστατικού πληρωμής.
-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments