Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Την αφιερώνουμε στον κόσμο!”

“Την αφιερώνουμε στον κόσμο!”

0
loutriotis
Dodekanisos

Ο Τίμος Λουτριώτης ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος του Ιάλυσου στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κερατσίνι. Δεν ήταν μόνο τα δυο πέναλτι που έπιασε στην ψυχοφθόρο διαδικασία αλλά και η γενικότερη του παρουσία στην κανονική διάρκεια του αγώνα που ήταν εξαιρετική. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο news12 λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Κερατσίνι και τόνισε τα ακόλουθα:
“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα είναι και κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά τα παιδιά έδωσαν το 100% και πήραμε μια δίκαη πρόκριση. Το ότι μείναμε με δέκα παίκτες μας δυνάμωσε. Ήταν κακές και γηπεδικές συνθήκες και αυτό μας επηρέασε.΄Ήταν μια δύσκολη πρόκριση. Η Ομάδα έδειξε ότι έχει πλήρες ρόστερ. Όλοι βοήθησαν μπραβό σε όλους”.
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Ιάλυσος μπορεί να δώσει το παρών και στον μεγάλο τελικό, απάντησε:
“Έχω ξαναπάει στον τελικό με τον Φοίβο που ήταν ομάδα τοπικού. Οπότε και ο Ιάλυσος τώρα σίγουρα μπορεί να τα καφέρει και να πάμε ξανά στον τελικό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής θα ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια”.
Όσο για τη σημερινή νίκη, ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε ότι “είναι αφιερωμένη στον κόσμο του νησιού της Ρόδου που ζούσε το παιχνίδι μέσω από το internet και σίγουρα μας έδινε θετική ενέργεια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments