Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γκινής: “Είμαι υπέρ στο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Γκινής: “Είμαι υπέρ στο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

0
Dodekanisos

Του Κωνσταντίνου Μόσχοβου

Την πεποίθηση πως πρέπει να γίνει επανέναρξη του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, εξέφρασε ο ΦανούρηςΓκινής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, παραχώρησε δηλώσεις στο news12 και συγκεκριμένα τόνισε:

Αρχικά, στην ερώτηση όσον αφορά το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και αν είναι υπέρ ή κατά στο να συνεχιστεί είπε:
«Σίγουρα είμαι υπέρ, αλλά όχι για το αποτέλεσμα πλέον ή κάποιον τίτλο. Ο κόσμος απλά θέλει να είναι κάπου που να περνάει όμορφα. Έχει ανάγκη τον αθλητισμό στην καθημερινότητα του. Κατά κύριο λόγο για το ψυχολογικό κομμάτι, με δεδομένα τα όσα βιώνουμε».

Τέλος, στην ερώτηση πόσο επηρεασμένες θα εμφανιστούν οι ομάδες από την πανδημία του κορονοϊού, τόσο στο ψυχολογικό, το οικονομικό και κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι, χαρακτηριστικά είπε:
«Σίγουρα αρκετά, καθώς οι παράγοντες δεν είναι όπως πριν. Για παράδειγμα ομάδες με δυνατές έδρες δεν θα έχουν κόσμο και αυτό είναι κάτι που θα τις αποδυναμώσει. Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα χωρίς πόρους είναι διαφορετικά. Στο αγωνιστικό σκέλος σίγουρα όποια ομάδα κάνει ένα καλό ξεκίνημα, θα έχει αβαντάζ γιατί πλέον δεν υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός. Τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα, ώστε να έχουν περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments