Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Γκέλαρε με …Πονηρό!

Γκέλαρε με …Πονηρό!

0
diagoras_vizas
Dodekanisos
Μια άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα Πονηρού στο 77’ στοίχισε την ήττα στον Διαγόρα από τον Βύζαντα Μεγάρων με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» ενώ έλεγχε απόλυτα τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, προσπάθησε να ντριπλάρει τον Μουστάκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα και ο παίκτης των φιλοξενούμενων σε κενή εστία να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία. Το …δώρο του Πονηρού ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Βύζαντα σε ένα παιχνίδι πάντως που ήταν στα μέτρα των γηπεδούχων και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να το είχαν πάρει νωρίτερα. Ο Διαγόρας στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και δημιούργησε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τις σπατάλησε. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς σε όλη του την διάρκεια ήταν μέτριο έως κακό.
Το φιλμ του αγώνα

Στο 19’ ο Λερογιάννης έκανε ένα σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή όμως δεν έπιασε «γεμάτα» τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να πάρει ύψος και να φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 25’ ο Ηλιούπουλος έκανε το σουτ αλλά ο Πονηρός που ήταν σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε χωρίς δυσκολία τη μπάλα.
Στο 53’ μετά από αντεπίθεση, ο Χατζηκοσμάς έκανε ωραία παράλληλη σέντρα στην πλάτη της άμυνας για τον Επιφάνη. Αυτός μέσα από την περιοχή κοντρόλαρε και σούταρε όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Στο 62’ ο Ηλιούπουλος έκανε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Ρούσσος έκανε από κοντά την προβολή, όμως ο Πονηρός με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 69’ ο Επιφάνης με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Κοτταρά να πέσει στην γωνιά του και να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 70’ ο Επιφάνης και πάλι έκανε μια σέντρα σουτ έξω από την περιοχή. Ο Μπαούρης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ενώ ήταν μόνος του, πλάσαρε διαγώνια αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 77’ ο Πονηρός βγήκε πολύ μακριά από την εστία του και φάνηκε να ελέγχει απόλυτα τη μπάλα. Φαίνεται πως μπλέχτηκε μόνος του όμως και ξαφνικά (στην προσπάθεια του μάλλον να τριπλάρει) την έχασε από τον Μουστάκη ο οποίος προχώρησε και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 1.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του κ. Μπινιχάκη (Βλάσης, Δρανδάκης) από το Λασήθι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Μαριεττάκης, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης (60’ λ.τ. Τσίτσης), Μπαούρης, Καρπαθάκης, Αυγενικού, Μπακάλης, Επιφάνης (84’ Ρούσσος), Χατζηκοσμάς, Λερογιάννης (66’ Παπαδημητρίου)
ΒΥΖΑΣ: Κοτταράς, Φράγκης (68’ Νταντάμης), Γκούμας, Αρκουμάνης (84’ Πέτρου), Μουστάκης, Ρούσσος, Λίτσης (83’ Βλάχος), Μωυσίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments