Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σάββατο με ΠΑΟΚ

Σάββατο με ΠΑΟΚ

0
kolossos_ikaros_kipello
Dodekanisos
Μετά τη σπουδαία νίκη στα Ιλίσια, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο (15:30) τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1. Ο β’ βοηθός προπονητή της ομάδας Στάθης Νεραντζάκης αναφέρθηκε στην παρουσία του στη «θαλασσί» οικογένεια και μίλησε για την πορεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, καθώς και για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ.
«Πιστεύω ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Το σημαντικό για μας είναι ότι υπάρχει ένα άριστο κλίμα, το οποίο βοηθάει τους παίκτες να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η χημεία είναι καλή και τα θετικά αποτελέσματα μας ανεβάζουν τη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Δουλεύουμε μεθοδικά, με απόλυτο επαγγελματισμό και υπάρχει πολύ καλή σχέση, κάτι που μας βγαίνει και μέσα στο παρκέ. Το κλίμα είναι άριστο, οι αθλητές έχουν αφομοιώσει αυτά που λέει ο κόουτς και η ομάδα προχωράει με νίκες. Τώρα ακολουθεί για μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Προέρχεται από ήττες και θα έρθει στη Ρόδο για να μας κερδίσει. Αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα», ανέφερε ο Στάθης Νεραντζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. «Είναι μία μεγάλη εμπειρία για μένα. Από την πρώτη στιγμή ο κόουτς Φραγκιάς και ο κόουτς Κουταλιανός με αγκάλιασαν, με βοήθησαν και με εμπιστεύτηκαν στο προπονητικό team. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η σκληρή δουλειά. Μόνο τότε μπορεί κανείς να έχει θετικά αποτελέσματα».
ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Την πλούσια κοινωνική της δράση συνεχίζει η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία αύριο (Τρίτη) πρόκειται να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Συγκεκριμένα στις 12:30 τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας θα επισκεφτούν το παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου προκειμένου να προσφέρουν δώρα στα παιδιά ενόψει της εορταστικής περιόδου. Οι αθλητές της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα παιδιά, να τους ευχηθούν για τις γιορτές και παράλληλα να αποδείξουν ότι διαπρέπουν και εκτός παρκέ. Η «θαλασσί» οικογένεια θα μοιράσει πολλά δώρα και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και μαζί τις ευχές για ταχεία ανάρρωση. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της εκδήλωσης τα καταστήματα παιχνιδιών Jumbo και προσωπικά τον διευθυντή κ. Κώστα Ευφραιμίδη.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments