Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γκέλα ολκής τη χειρότερη στιγμή!

Γκέλα ολκής τη χειρότερη στιγμή!

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Χειρότερο σενάριο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Διαγόρα. Μετά από δυο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη, του δόθηκε απλόχερα σήμερα η ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες και στα “τρίποντα” αλλά κυριολεκτικά την κλώτσησε. Απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες -κατά τα φαινόμενα- ομάδες της κατηγορίας όπως είναι η Νίκη Τραγανού έμεινε στο άκρως προβληματικό 1 – 1 και πέταξε και άλλες βαθμούς.

Ασφαλώς και όταν έχεις στόχο να κατακτήσεις τον τίτλο και την άνοδο, δεν …δικαιούσαι σε τέτοια παιχνίδια να μην κερδίζεις. Ακόμα και όταν η μπάλα …δεν θέλει να μπει πρέπει να μπορείς να βρεις τρόπο να ….την ξεγελάσεις και να μπει.

Μπορεί ο “γηραιός” να ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του σε όλη τη διάρκεια και το τελικό σκορ να τον αδικεί, όμως στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει στο τέλος είναι οι βαθμοί. Και εννοείται ότι θα ήταν πολύ καλύτερα για ους “κυανέρυθρους”, να μην είχαν παίξει καθόλου μπάλα και να είχαν τους τρεις βαθμούς.

Στο χρονικό σημείο όπου ο Διαγόρας ήθελε να πάρει κάπως τα πάνω του και να ανακάμψει βαθμολογικά, ήρθε ένα πραγματικό σοκ, να τον κρατήσει κάπως μακριά από την κορυφή και να του δημιουργήσει ανασφάλειες ενόψει της συνέχειας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments