Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Γίνε εθελοντής στο BASKET ΑΓΑΠΗΣ!

Γίνε εθελοντής στο BASKET ΑΓΑΠΗΣ!

0
Dodekanisos

Έντονο κοινωνικό χαρακτήρα θα έχει το μεγάλο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό την Καθαρά Δευτέρα στις 4μ.μ. στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο  της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας της Basket League. Όσοι πάνε στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ενώ ένα χρηματικό ποσό θα δοθεί στο Θεραπευτήριο του «Αγίου Ανδρέα».

Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS:

«Η Stoiximan.gr Basket League, ο Δήμος Ρόδου και η ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS σας περιμένουν την Καθαρά Δευτέρα (27/02) στο Βενετόκλειο από τις 15:00 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS με την προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Συσσίτιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας.

Επί πλέον, ένα χρηματικό ποσόν θα διατεθεί στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Ο Άγιος Άνδρέας» και στον Δωδεκανήσιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Η Ροδαυγή».

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου. Σε περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο από τις 15:00 με την προσφορά σου!

http://www.kolossosbc.gr/News.php?News_ID=1874»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments