Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Γιατί θιχτήκατε κύριοι του Ευαγόρα;»

«Γιατί θιχτήκατε κύριοι του Ευαγόρα;»

0
damagitos logo
Dodekanisos

Ανακοίνωση – απάντηση στην πρόσφατη τοποθέτηση του Ευαγόρα με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή Σάββα Καραβόλια, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Δαμάγητου Θεολόγου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με δυσάρεστη έκπληξη και απορίας άξιο, διαβάσαμε κύριοι του Ευαγόρα τα παράπονα σας προς το πρόσωπο του προπονητή μας , όταν ρωτήθηκε να πει σε  αθλητικό site δύο λόγια για τον αγώνα της ομάδος μας  στον Άγιο Ισίδωρο και για τα όσα συνέβησαν εκεί μετά το τέλος του αγώνα.

Από την αρχή της συνεργασίας μας πάντα μας έλεγε  ότι δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και ειδικά δημόσια, ( γι’ αυτό και δεν μπήκε ο ίδιος στον κόπο να απαντήσει) αλλά το ήθος, η ειλικρίνεια η εντιμότητα και πάνω απ όλα η αξιοπρέπεια του είναι αυτά που τον διακρίνουν και τον χαρακτηρίζουν για  πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό και συνεργαστήκαμε και μας αναγκάζουν να σας απαντήσουμε  νιώθοντας αδικημένοι προς το πρόσωπο του και στο σύλλογο μας, ευχόμενοι να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

Ανέφερε, και μας βρίσκει σύμφωνους όλους, κάποιες αλήθειες και πραγματικότητες που συνέβησαν και δυστυχώς παρεξηγηθήκατε δημοσίως άνευ λόγου και αιτίας σαν να προσβάλαμε εσάς ή τον παιδικό σας φίλο σαν να έχετε πελατειακές σχέσεις, ή σαν να είναι ίσως και μέλος της ομάδος σας ο εν λόγω διαιτητής. Εδώ τώρα ίσως να κολλάει και η γνωστή φράση “όποιος  έχει τη μύγα μυγιάζεται” .

-Αναφέραμε  λοιπόν ότι ο διαιτητής και των δύο συνεχόμενων αγώνων μας συν του ενός επόπτη ήταν ο ίδιος.

-Ζητήσαμε να μην μας ξαναπαίξει αλλά δυστυχώς από αμέλεια ίσως ορίστηκε ακριβώς στο επόμενο μας παιχνίδι.

-Ότι μετά το τέλος του αγώνα εξύβρισε τον προπονητή μας παρουσία πολλών εντός του αγωνιστικού χώρου (χωρίς να τον βρίσει η να ανταποδώσει στο ίδιο επίπεδο, μόνο διαμαρτυρόταν έντονα ) αλλά εντελώς παράλογα τελικά έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι αυτός τον έβρισε.

-Το ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη εις βάρος μας από τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και στο τελευταίο μόνο δεκάλεπτο του επομένου αγώνα μας,  έχουμε κάθε δικαίωμα να το υποστηρίζουμε και να νιώθουμε αδικημένοι για δικούς μας λόγους, με το δικό μας ποδοσφαιρικό μάτι, αλλά  πουθενά και ποτέ  δεν προσβάλαμε το σωματείο σας και σεβαστήκαμε  την κατάκτηση των τριών βαθμών κάνοντας ταυτόχρονα και εμείς ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι.

Δεν καταλαβαίνουμε ( και όχι μόνο εμείς εν τέλει) γιατί θιχτήκατε ως εδώ που τα βάλαμε με τη διαιτησία που έκανε πολλά λάθη.

Σίγουρα δεν έχετε δώσει δικαίωμα σε κανέναν για την αξιοπρέπεια σας και τη προσπάθεια σας ως προς το ιστορικό σας σωματείο.

Σοβαρότητα όμως δεν είναι να βρίζει μάνες και σπίτια από την εξέδρα κάποιος που είναι και διοικητικό σας μέλος προς τους παίχτες μας την ώρα του μεταξύ μας αγώνα, με αποτέλεσμα να ματακινηθεί ένα μέλος της δικής μας διοίκησης με το παιδί του στην εξέδρα, πάρα να μπει σε λογομαχία. Να υπενθυμίσουμε ακόμα επί της ευκαιρίας πως το δικό μας σωματείο έχει ιστορία από το 1962 κατακτώντας το κύπελλο ήθους 15 φορές και μάλιστα τα τελευταία 3 συνεχόμενα χρόνια».

Υ.Γ.:  Συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες να είναι κορυφαίος ο τερματοφύλακας, εξάλλου γι’ αυτό έχουμε τον συγκεκριμένο, αλλά συμβαίνει κιόλας και στις καλύτερες ομάδες όπως και εμείς που αστοχήσαμε σε δύο σημαντικές περιπτώσεις αφού προηγηθήκαμε  0-1, μετά να χάνουν και ίσως να έπαιρνε και διαστάσεις το σκορ. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδόσφαιρου εξάλλου  κύριοι.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ  Δαμάγητου Θεολόγου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments