Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή ο ΑΣ Τήλος

Με ανατροπή ο ΑΣ Τήλος

0
Dodekanisos

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΑΣ Τήλος κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει τελικά τη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Ευαγόρα με 4-2, στο γήπεδο της Τήλου. Σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Πάνο στο 35΄. Ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Σακελλάρης Η. αστόχησε σε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μιχαλάκης. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μόσχου ισοφάρισε σε 1-1. Το 2-1 έγινε στο 65΄ με τον Ηρακλή Σακελλάρη. Η εκ νέου ισοφάριση για την ομάδα του Γιάννη Καμίτση ήταν άμεση αφού ο Μανιάς δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-2. Στο 77΄ ο Αγκόλι με σουτ έγραψε το 3-2 και το τελικό 4-2 πέτυχε ο Μόσχου στο 89΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Διακοφιλιππής (Ορφανός, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Οίκουτας , Χριστοφής, Σακελλάρης Η., Σακελλάρης Κυρ., Μόσχου (90΄ Κουμπανιός), Αγκόλι, Οικονόμου, Φλέγκας, Χαχανης (82΄ Βογιατζής)

ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Ρούτσι, Πιστόλας, Ζούνης, Καπέσιος (75΄ Κατίνας), Ευαγγέλου, Πελαρδής, Μανιάς, Αλαβέρας, Αράπης (89΄ Σιάμος), Πάνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments