Αρχική Στήλες Απόψεις Γιατί όχι στο φυτώριο, το Παλαί;

Γιατί όχι στο φυτώριο, το Παλαί;

1
fitorio1
Dodekanisos

Το γεγονός ότι ο Κολοσσός εδώ και αρκετά χρόνια μας εκπροσωπεί στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ, και αναμφισβήτητα μας κάνει υπερήφανους, παρόλα αυτά το γήπεδο και συγκεκριμένα το κλειστό του «Βενετοκλείου» δεν του αρμόζει, δεν του πρέπει!
Έγιναν αρκετές προσπάθειες να κατασκευαστεί ένα παλέ ντε σπορ αλλά όλες οι ενέργειες έπεσαν στο κενό η έμειναν μόνο στα λόγια και στα «σχέδια». Θεωρούμε, πως έφτασε η στιγμή, οι άνθρωποι του Κολοσσού να πάρουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς να μπει στο πρόγραμμα η κατασκευή ενός νέου γηπέδου που θα αξίζει στην ομάδα μας. Ο χώρος που άνετα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Κολοσσού βρίσκεται στο φυτώριο και είναι ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μάλιστα μπορούν να δημιουργηθούν και άλλα πολλά πλην του γηπέδου. Με καλή θέληση και συνεργασία από όλες τις πλευρές μπορεί να βρεθεί η πολυπόθητη λύση για μια αξιόλογη στέγαση του Κολοσσού και όχι μόνο. Η χρηματοδότηση ίσως μπορεί να προέλθει μέσα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Εάν υπάρξει, το επαναλαμβάνουμε, καλή θέληση από όλες τις πλευρές πολλά μπορούν να γίνουν!

Ηλίας Λοΐζος

fitorio4

fitorio3

fitorio2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
7 years ago

Πολλα ζητας κυριε Λο’ι’ζο… Παρα πολλα… Θα εχει την τυχη του… προπονητηριου ποδοσφαιρου κι αυτο… Μα αν δεν κανω λαθος, δεν εγινε κλειστό στις Καλλυθιες; 3.000 θεσεων; Τι; Οχι; Εγινε ΜΟΝΟ οχτακοσιων (800);;; Και ξοδευτησαν ΜΟΝΟ εφταμισι εκατομμυρια (7.500.000) ΕΥΡΩ;;;; Μαλλον καποιοι μας κανουν πλακα με αυτα τα θεματα… Μην πω ΑΝΟΙΚΤΑ οτι κατασπαραξαν ολα αυτα τα κονδυλια καποιοι με μιζες και υπεξαιρεσεις… Οχι, δεν το λεω αυτο, μην με καλεσει κανενας εισαγγελεας…. Βρωμανε και ζεχνουν ΟΛΟΙ τους!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!