Αρχική Videos “Γιατί ο Gates κάνει τεράστιες αγορές γεωργικών εκτάσεων;”

“Γιατί ο Gates κάνει τεράστιες αγορές γεωργικών εκτάσεων;”

0

Ο βουλευτής Dusty Johnson (RS.D.) έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας της Βουλής, David Scott (D-Ga.), ζητώντας από τον συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates , να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής σχετικά με τις μεγάλες αγορές γεωργικών εκτάσεων του δισεκατομμυριούχου. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει το theepochtimes.com.

Ο Γκέιτς είναι ο «μεγαλύτερος ιδιωτικός ιδιοκτήτης γεωργικής γης» στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατέχοντας σχεδόν 270.000 στρέμματα γεωργικής γης σε 19 πολιτείες, αναφέρει η επιστολή της 20ης Ιουλίου .

«Η Επιτροπή θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την ιδιοκτησία και τα σχέδια του κ. Γκέιτς για την έκταση του, καθώς υπήρξε ηγετική φωνή στην ώθηση για «συνθετικό κρέας. Το 2021, ο κ. Γκέιτς είπε ότι όλες οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να στραφούν προς το 100% συνθετικό βόειο κρέας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής», ανέφερε η επιστολή.

Σε ένα tweet της 23ης Ιουλίου , ο Τζόνσον αποκάλεσε τον Γκέιτς «έντονο αντίπαλο» της παραδοσιακής γεωργίας. Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων θα μπορούσε να κινδυνεύσει εάν ο Γκέιτς αποφάσιζε να θέσει τόση γη «εκτός παραγωγής», προειδοποίησε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments