Αρχική Videos Γιατί η Pfizer επιλέγει να διαφημιστεί ανάμεσα σε …φωτιές και σατανάδες;

Γιατί η Pfizer επιλέγει να διαφημιστεί ανάμεσα σε …φωτιές και σατανάδες;

0

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή της Pfizer να διαφημιστεί στα φετινά βραβεία Grammy. Και αυτό διότι η εκδήλωση πρόσφερε άφθονες εικόνες με …σατανάδες, φωτιές, κελιά και άλλα σχετικά. Όπως μπορεί να αντιληφθεί εύκολα κανείς είναι αναπόφευκτο να μην γίνουν οι σχετικοί συνειρμοί. Αν είναι αυτή η διάθεση και το στυλ των Grammy, για ποιόν λόγο επιλέγει η Pfizer να διαφημιστεί με αυτόν τον τρόπο;

Την ώρα που πολλοί την κατηγορούν και την συνδέουν με αδιαφανείς πρακτικές και σκοτεινούς σκοπούς, είναι να σαν να προσπαθεί να ενδυναμώσει αυτή την εικόνα. Ή κάνουμε λάθος; Υπάρχει λέτε κάτι άλλο; Πάντως Είναι πολύ περίεργο να θέλει να διαφημιστεί με αυτόν τον τρόπο. Το πιο λογικό θα ήταν να θέλει να περάσει το αντίθετο μήνυμα. Έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβανόμαστε εμείς στην Ελεύθερη Πένα».

Απαντώντας στις αντιδράσεις αναφορικά με την συμμετοχή της Pfizer  στην παράσταση του Sam Smith με θέμα τον διάβολο, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο Newsweek : «Χορηγήσαμε τη συνολική εκδήλωση του Grammy, όχι κάποια συγκεκριμένη παράσταση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments