“Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί αυτή …η τρέλα;”

0
Dodekanisos

Aμεση κατάπαυση του πυρός και έναρξη διαπραγματεύσεων ζητά η Γερμανίδα πολιτικός Γερμανίδα πολιτικός, αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος «η Αριστερά», Ζάρα Βάγκενεχτ με τοποθέτηση που έκανε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:

«Η ουκρανική καλοκαιρινή επίθεση έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αλλά τι έχει φέρει μέχρι τώρα, εκτός από πολλούς θανάτους και καταστροφές και από τις δύο πλευρές; Πόσοι ακόμη άνθρωποι θα πεθάνουν ενώπιον των υπευθύνων στις ΗΠΑ τη στιγμή που και η Ευρώπη συνειδητοποιεί επιτέλους ότι αυτή η σύγκρουση δεν μπορεί να επιλυθεί με στρατιωτικά μέσα;».
«Και πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι ακόμα ζωντανοί αν η Δύση δεν είχε εμποδίσει τις πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις για μια συμβιβαστική ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας την άνοιξη του 2022;»

Η Wagenknecht καταδίκασε την πολιτική των συνεχιζόμενων παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία ως «τρέλα» δεδομένου του γεγονότος ότι η τελευταία δεν σημειώνει καμία σημαντική πρόοδο. Γράφει επίσης  ότι οι υπεύθυνοι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στη σύγκρουση.
«Αντί να προμηθεύει ατελείωτα την Ουκρανία με όπλα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να πιέσει για κατάπαυση του πυρός και διαπραγματεύσεις για μια συμβιβαστική ειρήνη!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments