Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Για δύο μήνες εκτός ο Πολυχρόνης, επανεξέταση ποινής Μαυρομούστακου

Για δύο μήνες εκτός ο Πολυχρόνης, επανεξέταση ποινής Μαυρομούστακου

0
polixronis
Dodekanisos
Οι αποφάσεις της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. επι απολογιών:

Φ.Α. Α.Ε.ΛΕΡΟΥ – Α.Ο. ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ 19/02/2012
Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Α.Ε.ΛΕΡΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ αυτό Πειθαρχική Παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε.Λέρου πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)ευρώ .

Φ.Α. ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ – Α.Ε.ΛΕΡΟΥ 25.02.2012

Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Α.Ε.ΛΕΡΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ αυτό Πειθαρχική Παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε.Λέρου πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)ευρώ .
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Προπονητή Τσάτσο Μιχ. Την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1)μήνα και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ .

Φ.Α. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ της 25.02.2012
Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Ερμής Καλυθιών τέλεσε την αποδιδόμενη σ αυτό Πειθαρχική Παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο Ερμής Καλυθιών πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)ευρώ .
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α Πρόεδρο Σ. Πολυχρόνη Την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2)μήνες και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ .
Τέλος η Π.Ε. δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ερμή Καλυθιών για την επανεξέταση της επιβληθείσας ποινής στον ποδοσφαιριστή Μαυρομούστακο Ελ.

Αρης Αρχαγγέλου – Κλεάνθης Παραδεισίου (παιδικό ) Διακοπή – Αποχώρηση
Ο διακοπείς αγώνας Άρη Αρχ.- Κλεάνθης Παραδεισίου για το παιδικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου της 25.02.2012 λόγω αποχώρησης της ομάδας του ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ πρίν την κανονική λήξη του αγώνα κατακυρώνεται με σκόρ 0-3 υπέρ της ομάδας του Κλεάνθη Παραδεισίου . Από την βαθμολογία του Άρη Αρχαγγέλου ( παιδικό) αφαιρούνται δέκα (-10) βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία και πέντε (-5) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2012-2013. Επίσης στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΡΧ. Επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)ευρώ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments