Γερμανός δημοσιογράφος στο Μαραθώνιο!

Με πρωτοβουλίες της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου, στις 17 Απριλίου 2016 θα βρεθεί στη Ρόδο ο Γερμανός δημοσιογράφος κ. Udo Möller, προκειμένου να συμμετάσχει και να καλύψει την όλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού που έχει προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Ο κ. Möller είναι από τους σημαντικότερους Γερμανόφωνους δημοσιογράφους στο θέμα των αγώνων δρόμου του γνωστού περιοδικού «SPΙRIDON» και παράλληλα, διοργανωτής εκδρομών για συμμετοχή σε αγώνες.

Έρχεται στην Ρόδο μέσω του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΤΕ, για να τρέξει στο Μαραθώνιο μας και να γράψει στο σάιτ και στο περιοδικό την εμπειρία του. Θα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος θα τρέξει σε Μαραθώνιο που διεξάγεται στην χώρα μας, έχοντας ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής στον τελευταίο Μαραθώνιο της Αθήνας.

To περιοδικό «SPIRIDON» ιδρύθηκε το 1974 και ήταν το πρώτο μηνιαίο περιοδικό που κυκλοφόρησε στη Γερμανία με τέτοια θεματολογία (γύρω από δρομικά δρώμενα κλπ). Ιδρύθηκε από τον αθλίατρο (ιατρό δρομέων) Ernst van Aaken και τον αθλητικογράφο και μαραθωνοδρόμο Manfred Steffny, o οποίος παραμένει μέχρι σήμερα αρχισυντάκτης και εκδότης του περιοδικού. Το όνομα του περιοδικού δόθηκε προς τιμήν του Έλληνα ολυμπιονίκη Σπύρο Λούη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 10 Απριλίου 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.comή να προμηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του δήμου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 00302241035945.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax:2241030145 / Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος 1, 85100 Ρόδος / Τηλέφωνα: 22410 30145

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις που θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με φαξ για να θεωρούνται έγκυρες, πρέπει να συνοδεύονται συγχρόνως από φωτοτυπία παραστατικού πληρωμής.

-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments