Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γερά στο «κόλπο» της ανόδου (pics)

Γερά στο «κόλπο» της ανόδου (pics)

0
ippotes_pas
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που τον βάζει για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ Ασκληπειού ο οποίος επικράτησε των Ιπποτών με 1 – 0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Έγινε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες ενώ φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Πιο τυχεροί στάθηκαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια των αντιπάλων τους και κατόρθωσαν να πετύχουν το «χρυσό» γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη. Στα πρώτα 45 λεπτά παίχθηκε πιο πολύ παιχνίδι δύναμης και για τον λόγο αυτό δεν υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.
Το γκολ
Στο 76’ μετά από κάθετη πάσα του Καψαλάκη και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των Ιπποτών, ο Παπαβασιλείου πρόλαβε στην έξοδο τον Ζωγράφο και με πλασέ έκανε το 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Άλλες φάσεις
Στο 10’ ο Ταγκάεφ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Ζωγράφος έδιωξε με τα πόδια.
Στο 15’ ο Φραγκάκης αφρούρητος μέσα στην περιοχή δεν «έπιασε γεμάτα» τη μπάλα μετά από το σουτ που επιχείρησε με αποτέλεσμα αυτή να πάρει ύψος και να φύγει ψηλά άουτ.
Στο 19’ ο Πλαγγέντης σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής όμως ο Καμπούρης απόκρουσε σωτήρια.
Στο 39’ ο Στεργιόπουλος μπήκε δυναμικά μέσα στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο και έφυγε άουτ.
Στο 52’ μετά από ωραία μπαλιά του Φραγκάκη, ο Χωρίτης από καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλε με σουτ τη μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία και να καταλήξει άουτ.
Στο 54’ ο Λ. Πλαγγέντης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Καμπούρη.
Στο 89’ ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Λευτέρη Πλαγγέντη δεν μπόρεσε από κοντά ο Παπαδόπουλος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Καμπούρης πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Άρεσαν από τους γηπεδούχους οι Θεοδοσίου, Λ. Πλαγγέντης και Στεργιόπουλος. Καλύτεροι του ΠΑΣ Ασκληπειού οι Καψαλάκης, Φραγκάκης και Ταγκάεφ.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά (Γιώργος Μαυρουδής, Δημήτρης Βουτσάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Λαμπούδης, Χαρινός, Ιρινία, Στεργιόπουλος (75’ Καραμπάτζος), Θεοδοσίου (86’ λ.τ. Κ. Πλαγγέντης), Λ. Πλαγγέντης, Εμίρογλου (80’ Βρετινιάρης), Παπαδόπουλος
ΠΑΣ: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης, Καψαλάκης, Μελισσόπουλος (46’ Παπαβασιλείου), Οχτάρας (60’ Ταμπουράς), Χωρίτης, Γεωργαλλής (81’ Βολιτάκης), Φραγκάκης, Ταγκάεφ, Αγγελόπουλος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/ippotes_aklipio/] width=[150] height=[150]}


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments