Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ολοένα και βελτιώνεται!

Ολοένα και βελτιώνεται!

0
diagoras_atromitos
Dodekanisos

Μακράν την καλύτερη του φετινή εμφάνιση έκανε σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος ναι μεν ηττήθηκε στο γήπεδο του με 2 – 1 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιώς, ωστόσο αυτή τη φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάλλιστα θα μπορούσε να φθάσει στην ισοφάριση. Αλλά και στο πρώτο ημίχρονο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε πολύ σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Με τέτοιες εμφανίσεις, σίγουρα ο φίλαθλος κόσμος του συλλόγου μπορεί να περιμένει καλύτερα πράγματα στο μέλλον.
Τα γκολ
Μόλις στο 3’ ο Νταλάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 24’ ο Μυλωνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του ( 0 – 2).
Στο 52’ ο Ιμεραλιλάϊ εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Θωμόπουλου με τον Γεωργούλη και αφού «έκλεψε» τη μπάλα με πλασέ μείωσε σε 1 – 2.
Άλλες φάσεις
Στο 19’ ο Γιακούμαρος αδράνησε και ο Δανάσης σούταρε άστοχα από καλό σημείο.
Στο 33’ ο Μπαούρης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Στο 41’ μετά από κόρνερ του Νταλάκου, ο Κρητικός από κοντά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 44’ ο Γεωργούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Στο 84’ ο Κετσές δέχθηκε ένα σπρώξιμο στην περιοχή με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα. Επωφελήθηκε όμως ο Ιμεραλιλάϊ ο οποίος έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 87’ ο Διαγόρας έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Φλεβάρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Θωμόπουλο ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 89’ Ο Επιφάνης εκτέλεσε ένα φάουλ άλλα έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία και να καταλήξει άουτ.
Στο 90’ ο Πέρρος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε όμως η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Πατούχος, Κενενούνης, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου, Επιφάνης, Φλεβάρης, Ιμεραλιλάϊ, Διακάκης, Μπαούρης (88’ Μπάρδης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μυλωνάς, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούής, Νταλάκος, Μητρόπουλος (59’ Μπελιάς), Κακκαβάς (88’ Νάστος), Μανουλίδης ( 91’ Κεσανίδης), Πέρρος, Δανασής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments