Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Γαλανόλευκο” το δεύτερο φιλικό!

“Γαλανόλευκο” το δεύτερο φιλικό!

0
ethniki3
Dodekanisos
Ένα τέρμα του Δημητρίου μόλις στο 3ο  λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την εθνική Παίδων να κάμψει την αντίσταση των Νορβηγών, στο Δημοτικό Στάδιο. Στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό των εθνικών ομάδων Παίδων Ελλάδας και Νορβηγίας επί ροδίτικου εδάφους, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν το ίδιο σοβαροί όσο και στο πρώτο παιχνίδι και κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα επί των Νορβηγών.
Οι Έλληνες διεθνείς δεν απειλήθηκαν σοβαρά από τους αντιπάλους και μετά την επίτευξη του τέρματος του Δημητρίου στο 3΄ έπαιξαν έξυπνα και έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού μέχρι το τέλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάμμης, με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Διαμαντέα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα (Θεόδωρος Παχατουρίδης): Χουντεσιώτης, Δημητρίου (75΄ Δημακάκος), Καντούτσης, Σιόπης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης (46΄ Μαυρίας), Συμεωνίδης, Ιωαννίδης (67΄ Αναστασόπουλος), Βαλκάνος (46΄ Γιαννίτσανης), Δεμιρτζόγλου (67΄ Διβανές), Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καραγκούνης)
Νορβηγία (Όιβιντ Νίλσεν): Οβρετβέιτ, Γκρόγκααρντ, Έρλιεν Φούρου, Χαραλντέιντ, Κάλλεβικ, Κάκα (46΄ Άρε Μόχους), Χάουγκεν, Ευουννούσι (46΄ Μπερίσα), Ομολιουάνφο (69΄ Σκόγκεν Κάλβε), Αχμάντι, Χάλστενσεν
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments