Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Μόνο νίκη με Άρη

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Μόνο νίκη με Άρη

0
Dodekanisos

Την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου φετινού εντός έδρας αγώνα τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, ξεκίνησαν οι παίκτες του Γ.Σ. Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άτλαντα στην πρωτεύουσα αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Καθαράς Δευτέρας, οι παίκτες του Γιάννη Μαρουλλάκη υποδέχονται το προσεχές Σάββατο στις 7μ.μ. τον Άρη Θεσσαλονίκης σε παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τη 2η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα γίνει στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο και είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα πορεία της ομάδα μας. Είναι το παιχνίδι που μπορεί να δώσει ώθηση στον σύλλογο προκειμένου να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και να κάνει μια πορεία που θα την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου που είναι και ο μεγάλος της στόχος.

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο τεχνικός του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Γιάννης Μαρουλλάκης, τόνισε:

«Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άτλαντα μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να δέσουμε σαν ομάδα. Απέναντι τον Άρη έχουμε να δώσουμε ακόμα ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Στην πρεμιέρα, ουσιαστικά πληρώσαμε τον εκνευρισμό μας. Πλέον χρειαζόμαστε τη νίκη για να ξεκινήσουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και τον στόχο μας που είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει και να στηρίξει την ομάδα μας που είναι σαφώς ανανεωμένη. Η βοήθεια του κόσμου θα είναι σίγουρα πολύτιμη για μια ακόμα χρονιά».

Στο καθαρά αγωνιστικά κομμάτι, το πολύ ευχάριστο για τον Γιάννη Μαρουλλάκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Άπαντες δείχνουν ότι έχουν καταλάβει τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments