Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Φθινοπωρινό Κύπελλο 2012 ΑΣΙΑΘΡ»

«Φθινοπωρινό Κύπελλο 2012 ΑΣΙΑΘΡ»

0
asiathr_agonas
Dodekanisos

Ιστιοπλοϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2012 διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ). Η σειρά αυτή των αγώνων θα αποτελείται συνολικά από 6 ιστιοδρομίες αγώνων τύπου όρτσα πρίμα & παράκτιων διαδρομών και έχει την επωνυμία “Φθινοπωρινό Κύπελλο 2012 ΑΣΙΑΘΡ“. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2012 στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου και αποτελείται από 2 ιστιοδρομίες. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00π.μ. στην περιοχή “Κάτω Πέτρες”.

Η Συγκέντρωση Κυβερνητών για τον αγώνα θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μαντρακίου. Στην συγκέντρωση θα δοθούν από την Επιτροπή Αγώνα οι απαραίτητες οδηγίες και διευκρινήσεις στους κυβερνήτες και στα πληρώματα και επίσης θα παραδοθούν και οι οδηγίες πλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του “Φθινοπωρινού Κύπελλου 2012 ΑΣΙΑΘΡ” καθώς και οι οδηγίες πλου του πρώτου αγώνα θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments