Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Φταίνε Τ.Ε. και …Χατζηκαλημέρης!»

«Φταίνε Τ.Ε. και …Χατζηκαλημέρης!»

1
xatzikalimeris
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την μη κάθοδο της ομάδας μπάσκετ στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Διαγόρα εξέδωσε το σωματείο του Ήλιου Ιαλυσού. Η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους παίκτες και τον Δημήτρη Δοξάκη λύθηκε και η αιτία που η ομάδα δεν κατέβηκε ήταν οι πολλοί τραυματισμοί. Για μια ακόμα φορά εξαπολύονται «βολές» προς την Τοπικήυ Επιτροπή και την πρόεδρο Ανδριάνα Μπαφίτη που δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αναβολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση, ουσιαστικά …αδειάζει τον προπονητή Γιώργο Χατζηκαλημέρη τον οποίο θεωρεί απόλυτα υπεύθυνο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μπάσκετ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ήλιου αναφέρει:
«Σε απάντηση των σχολίων από τα ΜΜΕ για τη μη τέλεση του αγώνα με Διαγόρας –Ήλιος, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Στις 1/12/14 και ώρα 12μ. με fax αιτηθήκαμε από την Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδεκανήσου την αναβολή (πιο συγκεκριμένα τη χρονική μετάθεση του εν λόγω αγώνα) αφού δεν «καβατζάραμε» την αγωνιστική, ώστε να προβληματίζει η αναβολή. Η απάντηση προσωπικά της προέδρου κ. Α. Μπαφίτη ήταν «αρνητική».
Στις 3/12/14 επανήλθαμε με το ίδιο αίτημα στο οποίο ρητά και κατηγορηματικά αναφέραμε ότι το σύνολο των τραυματισμών των αθλητών μας (8) οκτώ δεν μας έδιναν τη δυνατότητα συγκρότησης ομάδας. Πάλι προφορικά ειδοποιηθήκαμε για την εμμονή της προέδρου στην άρνηση της.
Στις 5/12/14 επαναυποβάλλαμε με αγωνία και με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος το σχετικά μας αίτημα για αναβολή και αναφέραμε ότι εάν δεν εγένετο δεκτό τότε δεν είχαμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε και παρακαλέσαμε αρμοδίως για τις δικές τους ενέργειες ως προς τον Διαγόρα (να ειδοποιηθεί το σωματείο για την αδυναμία). Την ίδια ημέρα μας απάντησαν εγγράφως ότι απορρίπτει η πρόεδρος εκ νέου το αίτημα μας.
Οι λόγοι του αιτήματος μας ήταν δυο αρχικά:
1. Οι πολλοί τραυματισμένοι αθλητές μας (8) οκτώ που καθιστούσαν αδύνατη κάθε αγωνιστική προσπάθεια μας
2. Ένα εσωτερικό σοβαρό πρόβλημα που ήταν σε εξέλιξη και δρομολογούσε νέες καταστάσεις στο εσωτερικό του τμήματος μπάσκετ του σωματείου.
Αυτό το θέμα λύθηκε την Τετάρτη 3/12/14 με παρέμβαση στους αθλητές, του προπονητή μας κ. Χατζηκαλημέρη Γιώργου και ξεπεράσθηκε από την Τετάρτη 3/12/14 όπως προαναφέρουμε . Έτσι το μοναδικό μας αίτημα, αφορούσε τους τραυματισμούς και μόνον.
Τέλος σας δηλώνουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια, όσα είναι προπονητής μας ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης, «αυτός» είναι το απόλυτο «αφεντικό» και ο απόλυτα υπεύθυνος για την ομάδα μπάσκετ. Ποτέ, ειδικά τα δυο (2) τελευταία χρόνια, δεν αναμειχθήκαμε στις σκέψεις του και στους σχεδιασμούς του και εκτελούσαμε τις εντολές του σε όσα μας ζήτησε. Ως εκ τούτου κάθε εικόνα, λειτουργία, παρουσίαση, δεν αφορά την ευθύνη της διοίκησης ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Πάντα οι αποφάσεις ήταν δικές του και πάντα σεβαστές από τους αρμόδιους του μπάσκετ παράγοντες του σωματείου και ειδικά τον πρόεδρο.
Όσο για τις έντονες παρατηρήσεις -για τις οποίες πολλά παράπονα ακούμε- σχετικά με τη στάση του τεχνικού διευθυντή του Ήλιου κ. Δοξάκη Δημήτρη, προς τους αθλητές του μπάσκετ, γεγονός που συνέβη στον τελευταίο μας αγώνα, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του προέδρου και προς αποφυγή κάθε προδιαγεγραμμένης κατάστασης στο τμήμα και για την απόλυτο ευθύνη λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ, έχει ο προπονητής Γιώργος Χατζηκαλημέρης και οι αθλητές του μέχρι το τέλος της περιόδου. Είναι παρήγορο που έχουμε την τύχη να έχουμε τόσο υπεύθυνους και σοβαρούς αθλητές οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν την αξιοπρέπεια του σωματείου με ευπρέπεια και ήθος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

αντε ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΟΥ επιτελους