Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βάρος στην επόμενη αγωνιστική!»

«Βάρος στην επόμενη αγωνιστική!»

1
papadopoulos kostas
Dodekanisos

Εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στον Διαγόρα έχει ο Αστέρας Μασσάρων αυτή την εβδομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ο τεχνικός της ομάδας μάλιστα Κώστας Παπαδόπουλος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί και δημόσια ότι προτιμάει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στα παιχνίδια που ακολουθούν (για κύπελλο και πρωτάθλημα) παρά σε αυτό μιας και αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ο Διαγόρας είναι μια ομάδα πάρα πολύ δύσκολη. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε τα εξής:
«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από εμάς και πάει για πρωτάθλημα. Έχουμε πάρα πολλές απουσίες οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να ρίξουμε το βάρος μας στο παιχνίδι του κυπέλλου μεσοβδόμαδα και σε αυτό με τον Ηρακλή Μαριτσών την μεθεπόμενη αγωνιστική».
Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λαγοπάτη ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μουσακίνια, Μίρτσεβ, Χαλίλ Κιλασίν και Μπάρτζου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Μαρκόπουλος (απουσίαζε το τελευταίο διάστημα) ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρών στο παιχνίδι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rompen 30!
rompen 30!
9 years ago

eine enas para polli kalos proponiteis o kostas kai pano apola proponiteis psixologias g-kart!!!