Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Φράγκος: «Υπερήφανος στον Πανηλειακό»

Φράγκος: «Υπερήφανος στον Πανηλειακό»

1
fragkos_mixalis
Dodekanisos
Πολύ χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Football League 2 νιώθει ο Μιχάλης Φράγκος. Ο Ρόδιος παίκτης που αποτελεί μια από τις επιλογές του Στέλιου Γιαννακόπουλου, μιλώντας στο news12.gr είπε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο. Διαθέτει πολύ κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και έναν προπονητή που έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο και στον Πανηλειακό, όπως είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Είμαι υπερήφανος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα»
Ο Μιχάλης Φράγκος, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Επέλεξα τον Πανηλειακό γιατί ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να αναδειχτώ και να πάω ψηλότερα. Οι στόχοι μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα και ακόμα περισσότερο τον προπονητή γιατί είμαι καθαρά δική του επιλογή»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pyrgos-3-
pyrgos-3-
11 years ago

Καλως ορισες παιχταρα μου στον Πανηλειακο!!!Καλη επιτυχια και παντα επιτυχιες με την βαρια αυτη φανελα με την δαδα στο στηθος!!!Μαζι θα πανηγυρισουμε φετος την επανοδο του Πανηλειακου στην Β’ εθνικη!!!

RED BOYS CLUB est 1996