Αρχική Videos Φόβοι για μπλακ άουτ το χειμώνα και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Φόβοι για μπλακ άουτ το χειμώνα και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

0

Η ζωή χωρίς κινητά τηλέφωνα φαντάζει αδιανόητη, αλλά τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσαν να πέσουν σε όλη την Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα, εάν συμβούν διακοπές ρεύματος ή διακοπές ρεύματος που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βλάβες του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Στη Γαλλία, η κατάσταση επιδεινώνεται από το κλείσιμο πολλών πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής για συντήρηση.

Αξιωματούχοι του κλάδου των τηλεπικοινωνιών λένε ότι φοβούνται ότι ένας βαρύς χειμώνας θα βάλει σε δοκιμασία τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της Ευρώπης, αναγκάζοντας εταιρείες και κυβερνήσεις να προσπαθήσουν να μετριάσουν τον αντίκτυπο. Επί του παρόντος, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες δεν υπάρχουν επαρκή εφεδρικά συστήματα για να αντιμετωπίσουν τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, ανέφεραν τέσσερα στελέχη των τηλεπικοινωνιών, αυξάνοντας την προοπτική διακοπών του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Σουηδίας και της Γερμανίας, προσπαθούν να διασφαλίσουν τη συνεχή επικοινωνία, ακόμη και αν οι διακοπές ρεύματος εξαντλούν τις εφεδρικές μπαταρίες που είναι εγκατεστημένες σε χιλιάδες κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε όλη την επικράτειά τους. Η Ευρώπη έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο πύργους τηλεπικοινωνιών και οι περισσότεροι από αυτούς διαθέτουν εφεδρικές μπαταρίες που διαρκούν περίπου 30 λεπτά για να λειτουργήσουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments