Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φουριόζος ο Κλεάνθης

Φουριόζος ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδαίτερα ο Κλεάνθης επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Παστίδας με σκορ 4-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ‘Α Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 3′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γεωργαλλής έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ισκά. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Πατσιόπουλος υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργαλλής πετυχαίνοντας το 0-1. Οι “ροσονέρι” κατάφεραν να διπλασιάσουν γρήγορα τα τέρματα τους, όταν μετά από πάσα του Χατζηκοσμά, ο Γεωργαλλής με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με δράστη τον Γιαννίκο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και ο Κλεάνθης έκανε συντήρση του αποτελέσματος. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 74′ ο Ατσίδης με δυνατό σουτ.

Συνθέσεις:

AΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς (33′ Αμπντουλάι), Χαριτάκης (46′ Λεωνίδου), Κατσαμάκης, Καλαγρής, Δραγάτης (63′ Κονόμη), Παγκράτης, Σκόρπος, Πολυχρόνης, Στεργιόπουλος.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Nτιμιτρίεβιτς, Φουζάτζια, Γιαννίκος, Μαίλης, Μαριάς, Ατσίδης, Αλεξανδρίδης (73′ Μπαούρης), Χατζηκοσμάς (84′ Αρίφι), Κορκίδας (79′ Ζάχαρης), Πελέκης (65′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments