Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν του πάει ο Αρχάγγελος

Δεν του πάει ο Αρχάγγελος

0
Dodekanisos

Νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Άρη Αρχαγγέλου! Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πέτυχαν μόνο νίκες, έμειναν στο 1 – 1 με τον ΔΙΑ της Κω και έτσι έπεσαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αρχάγγελος δεν είναι και τόσο αποδοτικός για τον φετινό φιλόδοξο Άρη ο οποίος δεν είχε νικήσει και την ΑΕ Κατταβιάς πριν από λίγο καιρό (0 – 0). Οι δυο αυτές ισοπαλίες είναι ουσιαστικά αυτές που …πληρώνει ο Άρης χάνοντας την πρωτιά.

Και όμως, τα πράγματα θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τους παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη δεδομένου ότι στο παιχνίδι με την Κωακή ομάδα, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Δημιούργησαν ευκαιρίες και αν δεν ήταν απέναντι τους ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ίσως το τελικό σκορ να ήταν διαφορετικά.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα (με μοναδική εξαίρεση μια σημαντική ευκαιρία για τον Άρη πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό) και κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο διάστημα αυτό έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκαν στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά να ισορροπήσουν δημιουργώντας μάλιστα και μια σημαντική ευκαιρία με τον Μπαϊρακτάρη ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ισοφάριση ήλθε λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Άρης έδειξε πιο κινητικός και πιο δραστήριος επιθετικά με τους φιλοξενοπύμενους να αρκούνται περισσότερο στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν και τις ευκαιρίες με το μέρος τους όμως ο τερματοφύλακας Μιχαλάκης ήταν σε πάρα πολύ καλή ημέρα και δεν τους επέστρεψε να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Γιαννιού (30′ Σακελλάρης), Κοντόγιαννος, Γκίκας, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (89′ Θοδωρή), Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης
ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Δουγιέκος, Ζιώγας, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμάν (64′ Πης), Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος, Συνεσίου (69′ Δημόπουλος), Μπεκιρλάρι (57′ Δρόσος), Καράλιαμης, Μποϊλής (83′ Ιωαννίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments