Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Φωτιά» σε κορυφή και ουρά!

«Φωτιά» σε κορυφή και ουρά!

0
vathmologia
Dodekanisos

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ εθνικής διατηρήθηκε ο Φωστήρας, καθώς μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ταύρου από τον Εθνικό Πειραιά εκτός έδρας κατάφερε να «αναρριχηθεί» στους 52 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση με 46 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο διατηρήθηκε η ομάδα του ΟΦΗ μετά από μια αγχωτική εκτός έδρας νίκη με 1 – 0 που πήρε κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Βάρης που «παλεύει» για να παραμείνει στην κατηγορία (29 βαθμοί και είναι η πρώτη ομάδα κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού). «Συγκάτοικος» του ΟΦΗ στη δεύτερη θέση (επίσης με παιχνίδι λιγότερο και 46 βαθμούς) είναι η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας μετά την άνετη επικράτηση της με 2 – 0 εντός έδρας της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Φωστήρα ο Εθνικός διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Ιωνικός με την νίκη του (0-3) κόντρα στην Γλυφάδα κατάφερε και ανέβηκε στην 5η θέση του ομίλου εκμεταλλευόμενος και την εκτός έδρας του Ιάλυσου με 2 – 1 από το Ατρόμητο Πειραιά (ο Ιάλυσος έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο).

Στο ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα σε Κηφισιά και Ηλυσιακό μεγάλος κερδισμένος ήταν οι φιλοξενούμενοι που απέσπασαν ισοπαλία με 2 – 2 και ανέβηκαν στους 37 βαθμούς (8 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Αστέρα Βάρης) ενώ η Κηφισιά έφτασε στους 32 βαθμούς μόλις 3 βαθμούς πάνω από τον Αστέρα Βάρης και σίγουρα οι παίκτες του Στέλιου Γιαννακόπουλου δεν θα πρέπει να θεωρούν σίγουρη την εύκολη παραμονή τους στην κατηγορία.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής καθώς και την βαθμολογία όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments