Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Μπλακ αουτ» στον Πειραιά!

«Μπλακ αουτ» στον Πειραιά!

0
18
Dodekanisos

Άπραγος επιστρέφει από τον Πειραιά ο Ιάλυσος. Η ροδίτικη ομάδα, κάνοντας κακή εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 1 απότ ον Ατρόμητο μετά από ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η ροδίτικη ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά από το 15′ και μετά οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αν δεν ήταν μάλιστα ο τερματοφύλακας Κλεάνθης Παπαδόπουλος που και πάλι βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, ο Ατρόμητος θα είχε ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Ιάλυσος έπαθε μπλακ άουτ και μέσα σε ένα διάστημα έξι περίπου λεπτών δέχθηκε δυο τέρματα. Από εκεί και πέρα, προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πιάσει τη γνωστή του καλή του απόδοση. Ακόμα και όταν μείωσε το σκορ, δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να φθάσει στην ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2′ πρώτο σουτ του Καμβύση έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα ο οποίος ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.

Στο 19′ ο Ράπτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαμιώτης ενώ ήταν μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή πήρε την κεφαλιά, ο Δανάσης παρεμβλήθηκε και έκανε την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη απόκρουση (στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί).

Στο 22′ ο Ράπτης έκανε κάθετη μπαλιά για τον Ευθυμιάδη ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Φυλακούρης πρόλαβε και τον παρεμπόδισε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 24′ ο Καμβύσης έκανε μια ατομική ενέργεια από τα δεξιά και ο Φονσέκα έκανε κεφαλιά αλλά ο Καψαλόπουλος πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 33′ ο Σαμιώτης έκανε σουτ έξω από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 25′ ο Ράπτης και πάλι πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι, χτύπησε στην πλάτη του και σταμάτησε πάνμω στη γραμμή του τέρματος!

Στο 35′ ο Μαρίνου μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά λίγο πριν πλασάρει τον προλαβαίνει ο Σιγάλας και διώχνει τη μπάλα προς τα πλάγια.

Στο 39′ ο Μαρινάκης έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών και έφθασε στον Ευθυμιάδη που ήταν μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως πρόλαβε και έκανε βουτιά στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα πριν αυτός σουτάρει.

Στο 46′ ο Ράπτης έκανε σέντρα προς την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και γύρισε προς την εστία αλλά ο Φυλακούρης την πρόλαβε στη γραμμή και έδιωξε τη μπάλα. Στην εξέλιξη ο Παπαδημήτρης μάρκαρε τον Παναγιωτόπουλο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παναγιωτόπουλος και έκανε το 1 – 0.

Στο 52′ ο Δανάσης πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ στη γωνιά του Παπαδόπουλου έκανε το 2 – 0.

Στο 59′ σέντρα του Ρεκλείτη, ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα, απέφυγε έναν αντίπαλο και σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 66′ ο Κοκκίνης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα με τη μπάλα να φθάνει στον Σπάρταλη ο οποίος έκανε σουτ αλλά ο τερματοφύλακας απόκρουσε και πάλι. Ο Χειμωνέτος έτρεξε προς τη μπάλα και πλάσαρε αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και στη συνέχεια του έγινε επιθετικό φάουλ.

​Στο 70′ ο Φονσέκα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 72′ ο Πλύγκος έκανε τη σέντρα, ο Φονσέκα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ μείωσε σε 2 – 1.

Στο 76′ ο Α. Αθανασίου πήρε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ με καμπύλη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 80′ ο Παναγιωτόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος έβγαλε τη μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημητρόπουλος (Σαββόγλου, Μανούρας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κολιός (46′ Χριστόπουλος), Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Καψαλόποδας (57’΄Σενάϊ), Ράπτης, Σαμιώτης, Δανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης (53′ Μπαλτζάκης)
ΙΑΛΥΣΟΣ:Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (61′ Πλύγκος), Π. Αθανασίου (50′ Σπάρταλης), Φονσέκα, Α. Αθανασίου, Μαρίνου (61′ Χειμωνέττος)

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments