Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σοβαρά λάθη από Κυρίτση, Τσέτσο

Σοβαρά λάθη από Κυρίτση, Τσέτσο

11
kiritsis tsetsos
Dodekanisos

Όταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίζεται ουσιαστικά το πρωτάθλημα κρίνεται από τις αποφάσεις του διαιτητή, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο και προφανέστατα δεν θα ήθελαν πολλοί να ήταν αυτή τη στιγμή στη θέση του Μανώλη Κυρίτση που “σφύριξε” την αναμέτρηση της ΑΕ Κατταβιάς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι δυο κρίσιμες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει και που καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα, ήταν λανθασμένες.
Η πρώτη είναι το πέναλτι που δίνει υπερ της ΑΕ Κατταβιάς με το οποίο έγινε το 1 – 0. Είναι μια φάση που ναι μεν υπάρχει χέρι από τον παίκτη του Ποσειδώνα όμως αυτό γίνεται ξεκάθαρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ως εκ τούτου θα έπρεπε να δοθεί φάουλ. Σοβαρή ευθύνη έχει και ο δεύτερος “βοηθός” Τσέτσος ο οποίος παρέσυρε λανθασμένα τον διαιτητή αντί να του υποδείξει ότι το χέρι ήταν απ’ έξω.
Η άλλη είναι το πέναλτι με το οποίο ο Ποσειδώνας ισοφαρίζει το παιχνίδι, το οποίο δεν υπάρχει. Ο αμυντικός της ΑΕ Κατταβιάς δεν έχει καμία πρόθεση να ανατρέψει τον αντίπαλο του και στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης του Ποσειδώνα είναι ουσιαστικά αυτός που πέφτει πάνω στον αντίπαλο του. Επιπρόσθετα, στη φάση αυτή υπάρχει διπλό λάθος, δεδομένου ότι ο παίκτης των γηπεδούχων είδε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα που σήμαινε κόκκινη και οι “κιτρινόμαυροι” αναγκάστηκαν να παίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιξαν με παίκτη λιγότερο.
Αν οι διατητικές αποφάσεις μπουν …στη ζυγαριά (αν μπορεί να γίνει αυτό), τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι περισσότερο αδικημένη είναι η ομάδα της ΑΕ Κατταβιάς, η οποία μπορεί να “φωνάζει” δικαίως και για δυο φάουλ (μετά το 1 – 1) έξω από την περιοχή τπου Ποσειδώνα τα οποία δεν της δόθηκαν (τα όσα ακολούθησαν πάντως μετά το 90′ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογηθούν).
Κατά τα φαινόμενα, τόσο ο Κυρίτσης όσο και “βοηθός” του Τσέτσος θα παραπεμφθούν, μιας και η λογική λέει πως οι βαθμοί τους δεν θα είναι και τόσο καλοι. Είναι κάτι που σίγουρα απασχολεί ήδη και τον παρατητητή τους αλλά και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας. Περισσότερα θα μάθουμε, την προσεχή Δευτέρα, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης Δευτεριάτικης συγκέντρωσης των διαιτητών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ροδος
Ροδος
8 years ago

Ρε αρθρογραφε της πλακας που λες οτι κριθηκε το παιχνιδι στο πεναλτυ του ποσειδωνα το πεναλτυ που δεν ητανε της κατταβιας ειναι εξω απο την περιοχη δεν θα καθοριζε το παιχνιδι?

mode
mode
8 years ago

[quote name=”Ροδος”]Ρε αρθρογραφε της πλακας που λες οτι κριθηκε το παιχνιδι στο πεναλτυ του ποσειδωνα το πεναλτυ που δεν ητανε της κατταβιας ειναι εξω απο την περιοχη δεν θα καθοριζε το παιχνιδι?[/quote]
Καλησπέρα. Καταρχήν τον χαρακτηρισμό “της πλάκας” σου τον επιστρέφω. Κατά δεύτερον, προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις σωστά ή έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου. Είδες εσύ πουθενά στο θέμα να αναφέρεται ότι το παιχνίδι κρίθηκε μόνο στη φάση του πέναλτι που αναφέρεσαι; Όπως αναφέρουμε το παιχνίδι κρίθηκε στις δυο διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν. Η μια είναι το πέναλτι υπερ της ΑΕ Κατταβιάς και η άλλη το πέναλτι σε βάρος της.

filathlos
filathlos
8 years ago

aytos o dietitis einai epikindynos prepei na ton steiloun spiti tou syntoma. den ginete sta tria penalti na na vriski mono to ena.

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑς ΤΗς ΦΑΣΕΙς ΣΕ ΡΙΠΛΕΙ,ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΥΠΕΡ ΤΗς ΚΑΤΑΒΙΑΣ, Η ΕΠΑΦΗ ΤΗς ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ,ΟΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΗ ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΟΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΤΗς ΚΑΤΑΒΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΥς ΑΜΥΝΤΙΚΟΥς ΤΟΥ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ (οποιος ξερει μπαλα το καταλαβανει) ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥς ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ο Δίκαιος
ο Δίκαιος
8 years ago

Τα πράγματα είναι απλά. Ο αξιολογημένος για την Γ΄εθνική πολύς Κ. Κυρίτσης, τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ σε ένα ματς Β τοπικό. Είχε δύο σοβαρές φάσεις και πήρε δύο λάθος αποφάσεις.Αυτά γίνονται και θα γίνονται και στο μέλλον, όταν δεν αφήνουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι γαι την αξιολόγηση των διαιτητών τους άριστους να πάνε μπροστά. Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, Αν εξαιρέσεις το Σιδηρόπουλο (τυχαίο που δεν είναι ντόπιος 😉 από εκεί και πέρα το χάος. Ελλάς το μεγαλείο σου

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥς ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ 10 ΦΟΡΕς ΣΕ ΡΙΠΛΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,Η ΑΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Η ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΠΑΝΤΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗς ΚΑΤΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ ΑΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Koukouloforos
Koukouloforos
8 years ago

[quote name=”ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ”]ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥς ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ 10 ΦΟΡΕς ΣΕ ΡΙΠΛΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,Η ΑΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Η ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΠΑΝΤΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗς ΚΑΤΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ ΑΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.[/quote]

Τι λες ρε ουδετερε της πλακας, θα μας τρελανεις; ειδικά το δεύτερο πέναλτι φαινόταν από την μεγκαυλη. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να δικαιολογείς τον διαιτητή για αυτή την φάση. Εκτός και αν είσαι εσύ ο διαιτητής. Υποτίθεται ότι είναι και Γ εθνική ο άσχετος. Εδώ δεν έχουμε αλλοίωση αποτελεσματος, έχουμε αλλοίωση πρωταθληματος.

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

φιλε κουκουλοφορε αν δεις παραπανω λεω οτι το δευτερο πεναλτη ηταν τραβηγμενο,τα αλλα δυο ομως ηταν ,παλη και ανυπαρτο πεναλτη να ηταν δεν αλιωθηκε το αποτελεσμα ,δηλ το μαρκαρισμα του αμυντικου σου αρεσε/?αν σου αρεσε μαλλον δεν εχεις παιξει ποδοσφαιρο φιλε .

filathlos
filathlos
8 years ago

oudetre plyne kana piato kai ase to podosfairo…gt me ayta pou grafeis ektithesai!!! ena penalty simainei oti allazei olo to paixnidi gt dinei kai kokkini..alla tetoios myrwdias eisai..les kai oti xereis apo podosfairo..eleos

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
8 years ago

φιλαφλε ,το ποδοσφαιρο στην ελλαδα δεν θα φτιαξει ποτε,γιατι εχει κατι φιλαθλους σαν και εσενα,δευτερη κιτρινη κοκκινη ειναι ,που θα μπορουσε την δευρερη κιτρινη να την παρει και σε αλλη φαση,περυση ρε φιλαθλε η ΠΑΡΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕς ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ,ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ,ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥς ΔΙΑΙΤΗΤΕς,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,.

filathlos
filathlos
8 years ago

mas milas gia tin pari? eisai sovaros re? den leei kaneis oti ta ekane eskemmena..oti einai asxetos pou ekane ayta ta lathi kai tosa polla se ena poly simentiko paixnidi den mporoume na min to leme..me ta lathi tou alloiwthike olo to prwtathlima. an den to vlepeis sto video de mporw na kanw kati parapanw egw