Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» ο Φοίβος

«Φωνάζει» ο Φοίβος

0
foivos_endekada
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα στα Μάσσαρι, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής. Συγκεκριμένα:
«Υποβάλλουμε έγγραφη διαμαρτυρία, για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ Μασσάρων – ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής που έγινε στις 18/12/2011 στο γήπεδο Μασσάρων για τους εξής λόγους: Μετά την επίτευξη του 1ου τέρματος της ομάδας μας, οι φίλαθλοι στην εξέδρα δεχτήκαν αναίτια επίθεση από τους κ. Σκούμπρο Ελευθέριο (Λευτεράς) και Πλαγγέντη Γεώργιο, παράγοντας και εν ενεργεία πλην τιμωρημένος ποδοσφαιριστής της ομάδας αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι το μέλος του ΔΣ μας, Κόρμπας  Όθωνας και ελαφρότερα ο Στέργου Σωτήρης. Το λάθος των φιλάθλων μας ήταν ότι θέλησαν χωρίς προκλήσεις να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας μας. Μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε επίθεση και απειλές ο ποδοσφαιριστής μας Ορφανίδης Νικόλαος, ο οποίος έκανε το λάθος να πετύχει το 1ο τέρμα του Φοίβου, με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί περνώντας πάνω από τα κάγκελα, βοηθούμενος από 2 ποδοσφαιριστές του Αστέρα τους οποίους και ευχαριστούμε.
Αυτόπτες μάρτυρες στα παραπάνω γεγονότα, υπήρξαν οι τα μέλη της ΕΠΣΔ κ. Παπαοικονόμου Κωνσταντίνος, Καμπαστάνας Τσαμπίκος και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σακελλαρίδης Νικόλαος.
Θεωρούμε απαράδεκτο εν έτη 2011 και στο κατώφλι του 2012, να δημιουργούνται τέτοια επεισόδια σε βάρος φιλάθλων οι οποίοι ειρηνικά θέλησαν να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.
Έχουμε δώσει εξετάσεις συμπεριφοράς και φιλοξενίας στην έδρα της ομάδας μας και όχι μόνο σε επιτυχίες αλλά και σε ατυχή αποτελέσματα, όπου το κλίμα πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ήταν εξαιρετικό και αυτό απαιτούμε να αντιμετωπίζουμε και στις έδρες των αντιπάλων μας.
Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό το γεγονός μετά τα απαράδεκτα επεισόδια που είχαν γίνει στη Κω με τον ΑΟ Δικαίου.
Η διοίκηση του Φοίβου έχει κάνει σημαντικά βήματα φέτος για την προστασία και την ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου και θα θέλαμε την ανάλογη συμπαράσταση από τους αρμόδιους φορείς.
Τέλος σαν ΔΣ ΦΟΙΒΟΣ θα θέλαμε να μεριμνήσετε για την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή Πλαγγέντη Γεώργιου, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής των επεισοδίων πράγμα που δεν συνάδει με την ιδιότητά του ως αθλητή.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments