Αρχική Videos Φλόριντα: Δεν συστήνει τα εμβόλια του κορωνοϊού σε υγιή παιδιά

Φλόριντα: Δεν συστήνει τα εμβόλια του κορωνοϊού σε υγιή παιδιά

0

Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Τζόζεφ Λαντάπο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα θα συστήσει επίσημα να μην χορηγούνται εμβόλια κατά του κορωνοϊού σε υγιή παιδιά. Την ανακοίνωση καταδίκασε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, η οποία υποστήριξε ότι ο Λαντάπο είναι πολιτικός που προωθεί θεωρίες συνωμοσίας.

Η ανακοίνωση είναι η πρώτη του είδους της στις ΗΠΑ, και έγινε μετά από συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που συντόνισε ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, μαζί με 10 γιατρούς και ερευνητές. Κατά την διάρκεια έγινε ανάλυση για όλα τα μέτρα που αφορούν στον κορωνοϊό, όπως τα εμβόλια, οι απαιτήσεις μάσκας, το κλείσιμο επιχειρήσεων και σχολείων και άλλα.

«Αυτές οι πολιτικές προκάλεσαν μόνο κακό», είπαν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η Φλόριντα έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Από τη δική της πλευρά, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επεσήμανε πως «η επιστήμη έχει τοποθετηθεί επικαλούμενη το CDC που αναφέρει πως οι γονείς πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ασφάλεια του εμβολίου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments