Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φινάλε θρίλερ στο Δημοτικό Στάδιο!

Φινάλε θρίλερ στο Δημοτικό Στάδιο!

2
rodos diagoras
Dodekanisos

Ένα γκολ που πέτυχε ο Ανδράλας στις καθυστερήσεις του αγώνα, στέρησε τη χαρά από την ομάδα της Ρόδου να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, δίνοντας παράλληλα την χαρά στην ομάδα του να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1 – 1) σε μια κρίσιμη καμπή των play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το σκορ είχε ανοίξει στο 81’ ο Ευγενικός ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι. Παραλίγο μάλιστα να γίνει και ο ήρωας του παιχνιδιού αλλά δεν του βγήκε, αφενός γιατί ο ίδιος αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) μετά το γκολ που πέτυχε γιατί έβαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό και αφετέρου ο Ανδράλας … είχε άλλη άποψη λίγο αργότερα.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο σχεδόν σε όλη του την διάρκεια και το μόνο καλό που είχε να προσφέρει στους 2000 περίπου θεατές που πήγαν στο γήπεδο ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο διάστημα στο οποίο μπήκαν και τα δυο τέρματα.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό παιχνίδι χωρίς να υπάρχουν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε πιο δυνατά και έδειξε να έχει την υπεροχή. Μετά το γκολ όμως που πέτυχε, ανέβηκε αισθητά ο Διαγόρας ο οποίος και πίεσε για την ισοφάριση.
Δείτε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό αποτυπώθηκε στην live εξέλιξγη που σας προσέφερε το news12:
Στο 11′ ο Δήμας εκτέλεσε το φάουλ και ο Τταμπάσης απόκρουσε τη μπάλα με γροθιές σε κόρνερ.
Στο 37′ ο Ζουρούδης έκανε ένα μακρινό σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε καθόλου τον Ψωμιάδη καθώς η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του και κατέληξε άουτ.
Στο 57′ Ο Παυλίδης έκανε πολύ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και την κατά΄λληλη στιγμή έκανε τη σέντρα για τον Κακαζούκη στο πίσω δοκάρι ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά πάνω στον Ταμπάση.
Στο 58′ ο Ζουρούδης έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά ο Ψω,ιάδης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 66′ μετά από κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας, ο Γεωργιάδης έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, ο Γκάιδας με τακουνάκι γύρισε ωραία τη μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο Σταμάτης Κανρτιμοίρης με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 69′ ο Δήμας πάσρε στον Αμανατίδη και αυτός έκανε το πλασαριστό σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 70′ ο Μπρέσκα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λυμπερόπουλος που ήταν σε σημείο βολής δεν έπιασε γεμάτα το σουτ με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Ψωμιάδης και να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
Στο 76′ ο Μπρέσκα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλό σημείο αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στο τείχος.
Στο 81′ ο Ευγενικός έκανε ένα ωραίο πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ταμπάσης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 82′ ο Παυλίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ευγενικός με προβολή από το δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1 – 0. Πανηγύρισε μάλιστα βγάζοντας τη φανέλα του και είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).
Στο 92′ ο Ζουρούδης έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έπιασε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ανδράλας με σουτ έκανε το 1 – 1.
Διαιτητής είναι ο Κυρίτσης (Σαρρής, Τσέτσος)
ΡΟΔΟΣ:Ψωμιάδης, Γ. Καντιμοίρης Στ., Κακαζούκης (72′ Ευγενικός), Γκάιδας, Καλημέρης, Τρίγκας, Γεωργιάδης, Δήμας, Παυλίδης, Αλεξανδρίδης (60′ Αμανατίδης), Τσιούνης (30′ λ.τ Ανυφαντής)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Πεταυράκης, Λυμπερόπουλος, Προβατίδης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Καπουράνης (64′ Καρπαθάκης), Θεοδοσίου, Μπρέσκα, Ζουρούδης, Αλημπάς (71′ Ανδράλας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Τιμωρος
Τιμωρος
9 years ago

ο κυριτσης με το που πεταξαν την κροτιδα επρεπε να το διεκοψη το πεχνιδι…και με τον ιαλυσσο τα ιδια!!!

original laerma
original laerma
9 years ago

kerdiste ton diagora sto gipedo oxi sta xartia…..etsi den legate toso kairo????
e re xavalades