Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Φιλικό ξεμούδιασμα” του Διαγόρα στον Άγιο Σουλα

“Φιλικό ξεμούδιασμα” του Διαγόρα στον Άγιο Σουλα

0
Dodekanisos

Το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε σήμερα ο Διαγόρας. Οι “κυανέρυθροι” αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Αγίου Σουλά τον Ευκλή Σορωνής τον οποίο και κέρδισε με 7 – 0. Ήταν ένα “ξεμούδιασμα” για τους “κυανέρυθρους” με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Το παιχνίδι είχε δυο ημίχρονα 35 λεπτών.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Πίσπας με δυνατό σουτ μετά από βαθιά μπαλιά του Καρατάσιου. Στο 14′ ο Παπαδόπουλος έκανε σέντρα και ο Ρουγκάλας με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0. Στο 32′ ο Σαϊμπέρτ με πολύ ωραίο τεχνικό πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 3 – 0. Στο 38′ από γύρισμα του Τάτση, ο Τσιαντούλας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 45΄ από προσπάθεια του Τζεοβάνι και γύρισμα της μπάλας ο Νάτσης με κεφαλιά έκανε το 5 – 0. Στο 47′ ο Τσιαντούλας με κεφαλιά και στο 48′ ο Χατζηκυριαζής διαμόρφωσαν το τελικό 7 – 0.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκαφίδας, Γιώργου, Σαϊμπέρτ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Παπαδόπουλος, Λαμπίρης, Σίνγκ, Μπαστακός, Πίσπας, Κουϊρουκίδης (Έπαιξαν και οι Μπίντσης, Τάτσης, Τσιαντούλας, Νάτσης, Χότζα, Τζεοβάνι, Χατζηκυριαζής, Χατζηνικόλας και Αναγνώστου)
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χαριτάκης, Γ. Λαός, Διακοδημητρίου, Χατζηκυριάκος, Σαχόλι, Λαθούρης, Μαίλης, Καμπούρης, Λυριστής, Μαραγκουδάκης (Έπαιξαν και οι Χατζηελευθερίου, Μαριέτος, Φλάγκος, Διακοφιλιππής, Σάββας, Σταυρουλακης, Χατζηκαντής, Καλαγρής, Κ. Λαός).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments