Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Φιλική νίκη της Ρόδου με 1-0 επί της ΑΕΚ Β’ στο «ΕΑΚ...

Φιλική νίκη της Ρόδου με 1-0 επί της ΑΕΚ Β’ στο «ΕΑΚ Βόλου»

0
Dodekanisos

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρσελίνιο στο 63΄η Ρόδος νίκησε σε φιλική αναμέτρηση με 1-0 την ΑΕΚ Β’. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΑΕΚ Β’ έδωσε την πρώτη της αναμέτρηση από  την ημέρα της σύστασής της. Σε μία αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα τα «ελάφια» του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ Β’ στο «ΕΑΚ Βόλου». Σε έναν αγώνα με ένταση και καλό ρυθμό μέσα σε καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 63ο λεπτό. Ο Κορνέζος ανέτρεψε τον Σταματελόπουλο και ο διαιτητής Σκουλάς υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μαρσελίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε. Η ΑΕΚ Β’ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 78′, όταν ο Θεοδωράκης έκανε δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Γιούση. Ωστόσο το 0-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η Ρόδος -έστω και ανεπίσημα- πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης (75′ Αγγελόπουλος) Σταμούλης (59′ Κάτσικας) Κορνέζος (83′ Κώτσιος) Γιαννούτσος (75′ Αρβανίτης) Μπούσης (83′ Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος (75′ Κορομηλάς) Μπάμπης (59′ Απ. Χριστόπουλος) Αμούρ (75′ Γεωργέας) Γερολέμου (75′ Πιτιλάκος) Ιατρούδης (59′ Γιούσης – 80′ Τζούντα Γκαρσία) Χριστόπουλος Ε. (83′ Γκολφίνος).

ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Ηλιάδης, (18′ λόγω τραυματισμού, Θεοδωράκης) Σάντο, Μπακαρί, Καψάλης, Μίνγκος, Καραγεώργης, Φερέιρα, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης. Έπαιξαν και οι  Τσάβες, Μαρτσάκης, Δελαπόρτας, Βουργουντζής, Ρέτσος, Μπότος, Μακρυδημήτρης.

Δείτε το γκολ της Ρόδου 

Περισσότερα σε λίγο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments